Hodnosti na fóru
Hodnosti na fóru
Dobrý den všem,
zavedl jsem nové hodnosti na fóru dle počtu příspěvků. Této hodnosti si můžete všimnout pod jménem přispěvatele. Je to nastaveno následovně:
Minimální počet příspěvků/ Hodnost
1 / Nováček
20 / Člen
50 / Přispěvatel
100 / Častý přispěvatel
150 / Expert
Pokud máte nějaký nápad na hodnosti pasující více Vašemu oboru, sem s nimi .
zavedl jsem nové hodnosti na fóru dle počtu příspěvků. Této hodnosti si můžete všimnout pod jménem přispěvatele. Je to nastaveno následovně:
Minimální počet příspěvků/ Hodnost
1 / Nováček
20 / Člen
50 / Přispěvatel
100 / Častý přispěvatel
150 / Expert
Pokud máte nějaký nápad na hodnosti pasující více Vašemu oboru, sem s nimi .
Re: Hodnosti na fóru
A co tak dát ještě přídomek či podobně? Rozhodně ne tituly stříbrný,zlatý a pod., jako např na www Odpovědi.cz !!! Ale dovedete si představit hodnost přispěvatel aktivní či přispěvatel pospávající ? To v případě, že by celý poslední týden od svého posledního příspěvku nic nenapsal? A pokud by nebyl aktivní celý měsíc byl by nazván přispěvatel spící nebo rovnou člen klubu spáčů? Tak nevím, co mi to ti doktoři dneska dali za injekci.Asi nebyla jen proti bolesti která se dere z mého přejetého pravého chodidla.Tož beru berle a jdu se kouknout do baru.Nějaké analgetikum slivkum by bodlo.Tak se mějte.
Bohužel netuším, jak nastavit názvy podle doby neaktivity. Je tu pouze nastavení podle počtu příspěvků. Kdybych něco našel tak dám vědět .
Myslíš, že tie "hodnosti" sú skutočne potrebné? Podľa mňa spôsobujú len rozdeľovanie ľudí a podporujú elitárstvo, často na úkor odbornosti.
No, potřebné či nepotřebné, toť otázka. Ale abych tu nekázal, tak jen stručně: funguje to.Tečka.Puntík.Bodka.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na hodnosti bych se s prominutím vyprd. Nic to neukazuje. Může být uživatel, co má 20 příspěvků a všechny jsou důležité a přesné a jiný jich může mít 1000 a vpodstatě nic nřekl...
Za mě osobně - hodnosti tu ponechám, líbí se mi to i na jiných fórech. Jen váhám s těmi názvy, ale pokud není jiný nápad, ponechám to takto.
-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s uživatelem "audiotechnika"
- Jirka84835751
- Moderátor
Tak konečně jsem pochopil takovéto "ptákoviny" / na jiných fórech, kde se dívám na cizí příspěvky, protože jsem v současnosti už delší čas asi "jen přispěvatel pospávající" . Nejsem vztahovačný, urážlivý, jako někteří/ré. Opravdu "toť otázka", jak praví Heptoda a jistý mudrc ze Západu. Nicméně neberu to jako klientelizmus (nebo jiný ismus/izmus - osobně neznám ani jednoho z nás, kromě sebe ). Je to na každém, jak se chce technicky projevit. Neregistruji své "kecy" až tak smrtelně a tragicky, snažím se , pokud to jde, vyjádřit se ke konkrétnímu dotazu konkrétně, byl bych (po novu česky "bysem" - ať jsem IN) tedy nerad brán za ukecance s prázdným obsahem odpovědi, jako to vidím mnohde jinde. Pokud toto fórum nepřejde, od stávajících rad a námětů k zamyšlení pro jiné, k fórům, pak se budu tady zjevovat , ptát se , odpovídat v rámci svých aktuálních znalostí i časových možností.
Mimo tento obsah: mám-li aktivní SZ (po přihlášení bez hledání = kliknutím kdekoli jsem v přítomný?), dá se o ní tady podat info? (ne její obsah, jestli se dobře vyjadřuji).
PS: Je už jaro, tak se do podzimu ještě aspoň dvakrát (možná i x 5x) tady ozvu.
Přeji slušný chod tomuto Fóru.
Mimo tento obsah: mám-li aktivní SZ (po přihlášení bez hledání = kliknutím kdekoli jsem v přítomný?), dá se o ní tady podat info? (ne její obsah, jestli se dobře vyjadřuji).
PS: Je už jaro, tak se do podzimu ještě aspoň dvakrát (možná i x 5x) tady ozvu.
Přeji slušný chod tomuto Fóru.
Jůůůůů, to je paráda! Třeba tu začneme probírat i humanitární vědy, to se pak vyřádím! A teď vážně.Ta má reakce byla jistou,trochu ironickou nadsázkou.Já ty tituly také moc nemusím.Pamatuji dobu(velmi dobře!), kdy začala tzv."hodnostní označení" u státních lesů.Nejblbější "větev" měl na klopě hajnej, nejvíce vymóděný byl ten, kdo to na ministerstvu vymyslel.Před asi 15-20 lety se můj kolega zabýval okolnostmi proč to tak je.Úžasné závěry,a že nekecal, je vidět na řadě věcí i dnes, a o tom on nemohl tenkrát vědět ani zbla.Leč zkrátím to.Marketingový tah je to rozpracovaný na spoustě úrovní.Praktikování je též různé.U mnou zmiňovaného serveru o "odpovědích" se sází na jednu strunu lidskou, vynikat. Na jiných, kde se nehodnotí aktivita či "aktivita" převládá snaha poradit.A teď babo raď! Kde je jakýsi střed?Lze za to považovat třeba hodnocení od účastníků debaty? Kde se udělují "Karmy" víme také.Ale je to ono? NECHCI se tímto dotknout žádné webovky, to chraň Bůh,jen chci říci svůj názor: lepší nějaká aktivita, než žádná aktivita.A homo sapiens nechť si poradí sám.