Stránky jednoho slovinského radioamatéra
-
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
Stránky jednoho slovinského radioamatéra
http://users.triera.net/zupanbra/index.html
Kromě zapřísáhlých elektronkářů si přijdou na své i příznivci digitální techniky a pekaři domácího cukroví
A kdybyste to náhodou nevěděli, tak ojačevalnik je zesilovač, tuljava je cívka, ale co je vrtilni kondenzator, to opravdu netuším
Kromě zapřísáhlých elektronkářů si přijdou na své i příznivci digitální techniky a pekaři domácího cukroví
A kdybyste to náhodou nevěděli, tak ojačevalnik je zesilovač, tuljava je cívka, ale co je vrtilni kondenzator, to opravdu netuším
Re: Stránky jednoho slovinského radioamatéra
Hezké, jinak odpověď na dotaz je tady: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtop ... 6396ba6395
-
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
No vidíte, na obrázku je obyčejný vzduchový ladicí kondenzátor a já jsem si myslel, že je to kondenzátor s integrovaným liščím ohonem, jímž se vrtí, čímž se vyrábí statická elektřina, kterou se doplňuje náboj kondenzátoru .....
Samozřejmě jsem pochopil, co je vrtilni kondezator a moje poznámka byl samzřejmě vtip. Chtěl jsem jen upozornit na to, jak nám jiné slovanské jazyky mohou přijít komické .
Samozřejmě jsem pochopil, co je vrtilni kondezator a moje poznámka byl samzřejmě vtip. Chtěl jsem jen upozornit na to, jak nám jiné slovanské jazyky mohou přijít komické .
Já vím, já vím...
Ona i čeština je někdy zajímavá. Zkuste si rozdělit na polovinu tak běžný název jako CELASKON. Až člověka zamrazí...
Ona i čeština je někdy zajímavá. Zkuste si rozdělit na polovinu tak běžný název jako CELASKON. Až člověka zamrazí...
Proto je ten Celaskon pohromadě, aby z toho nemrazilo
Ta stránka je zajímavá jak na čtení, tak i na ponaučení
Ta stránka je zajímavá jak na čtení, tak i na ponaučení