Založil bych kategorii zvuková technika, kam by spadaly zesilovače, reproduktory, studiová technika. Možná by to šlo sloučit se záznamovou technikou.
Díky.
Chybí mi kategorie zvuková technika
Re: Chybí mi kategorie zvuková technika
Jo, něco na tom je. Díky za tip, popřemýšlím jestli vytvořit samostatnou skupinu, nebo to sloučit ......
tak z té záznamové techniky udělejte zvukovou techniku. Obrazovou techniku už máte ....
A co se má rozumět pod tou kategorií Ostatní historické předměty? Tam bude třeba staré nádobí, anebo staré žehliky?
A co se má rozumět pod tou kategorií Ostatní historické předměty? Tam bude třeba staré nádobí, anebo staré žehliky?
Tak jsem to zatím sloučil a vytvořil skupinu Historická audio technika. Sice si myslím, že by tyto dvě oblasti měly zůstat odděleny, ale vzhledem k současnému množství příspěvků,mi přijde nesmysl zakládat skupinu další.
Ostatní historické předměty je kategorie pro vše co nepatří do skupin předchozích. Pokud tam bude staré nádobí a budete si o tom povídat, tak proč ne? Tohle fórum je teprve v plenkách (týden provozu), a budu jej postupně upravovat podle toho, které téma se "chytne". Takže za rok to tu může vypadat úplně jinak.
Ostatní historické předměty je kategorie pro vše co nepatří do skupin předchozích. Pokud tam bude staré nádobí a budete si o tom povídat, tak proč ne? Tohle fórum je teprve v plenkách (týden provozu), a budu jej postupně upravovat podle toho, které téma se "chytne". Takže za rok to tu může vypadat úplně jinak.