Neznámé zařízení
Re: Neznámé zařízení
Když je řeč o radiomagnetofonu Tesla A5, nemáte někdo fotku předku skříně s nesmazanýma nápisama? Já ho budu restaurovat a nevim co na něho mám namalovat
No bohužel.. Myslel jsem fotku, na které ty nápisy půjdou přečíst.
Ten symbol u osameleho tlacitka by mohlo byt radio, tj. obdelnik nahore s antenou
Pokud se Ti povede to nejak obnovit, zajimalo by me jaks to udelal?
Pokud se Ti povede to nejak obnovit, zajimalo by me jaks to udelal?
Dík za fotky. Sám nevim ještě čím to budu dělat, asi lihovkou, to bude podobně trvanlivý jak originál Kolik těch ápětek máš ještě?
A5
Jeste mam 2, bilou a oranzovou, no kazda ma nejakou bolistku:
Oranzove prokluzovalo lanko ladeni, tak kutil opravar vzadu vybagroval diru a stoural primo do ladiciho kondiku, bila ma orezlou nefunkcni mechaniku a chybi kryt na sitovou snuru. Bile funguje radio, druha je hlucha, dovnitr jsem jeste nelezl.
Dostal jsem nejake dily na B60, tam by mely byt stejne mechaniky, teda gumu tonove kladky nemam, videl jsem tam tusim dvirka, navijeci trny a tak, kdyztak dej vedet
Oranzove prokluzovalo lanko ladeni, tak kutil opravar vzadu vybagroval diru a stoural primo do ladiciho kondiku, bila ma orezlou nefunkcni mechaniku a chybi kryt na sitovou snuru. Bile funguje radio, druha je hlucha, dovnitr jsem jeste nelezl.
Dostal jsem nejake dily na B60, tam by mely byt stejne mechaniky, teda gumu tonove kladky nemam, videl jsem tam tusim dvirka, navijeci trny a tak, kdyztak dej vedet
Jak dopadlo oživování? Kdyby fungoval a něvěděls co s ním, tak ho beruJirka84835751 píše:Vážený Krtečku,
díky za nález. Sice nemám tu A5 ve sbírce, ale mám pro ni důležitý " náhradní díl". Zkusím tedy oživit dle příslušného výkresu
PS kdyby někdo měl navíc, tak dejte SZ, dohoda (skoro) jistá