Cívky a stupnice rádia Rytmus
Cívky a stupnice rádia Rytmus
Koupím oscilátorovou cívku DV ( L16-L17) a cívku odlaďovače mf ( L1) do rádia Tesla Rytmus. Popřípadě uvítám radu,kde najít informace o vinutí těchto cívek ( alespoň indukčnost) . Děkuji za tipy.
- Jirka84835751
- Moderátor
Re: Cívky rádia Rytmus
Milane, osobně nemám, na Radiohistoria.sk jsou pouze odporové hodnoty. Pokud někdo nebude pohotovější, pak během víkendu zkusím na vraku zjistit své možnosti (pošli QTH).
Nevím proč tajíš bydliště, ale pokud to nemáš daleko k Ostravě, tak mohu přenechat Rytmus bez elektronek.
Tak to je trošku z ruky,jsem z okr.Žďár n/S. Ale i tak díky za nabídku.
- Jirka84835751
- Moderátor
Milane 155,
tak jsem se dostal k tomu chassi, jeTi k dispozici nejen cívka ale i celé, bez el., když dáš adresu - SZ, dá se poslat.
tak jsem se dostal k tomu chassi, jeTi k dispozici nejen cívka ale i celé, bez el., když dáš adresu - SZ, dá se poslat.
Děkuji,posílám ti SZ.
- Jirka84835751
- Moderátor
Re: Cívky a stupnice rádia Rytmus
Rozšiřuji téma tohoto přijímače o stupnice, abych netrousil informace po tomto , stále víc, zajímavém a perspektivním webu.
Tedy :
kdo se zajímáte o tuto univerzálovou řadu, nejprve mám "osobní poznatek".
Postupně se mi scházejí různé varianty vraků v různém stádiu devastace nejen beden (356-360mm), chassi, ale i stupnic. Doposud to byly se standardní barvou , tří rozsahové, na DV B.Bystrica, Vigra.... ( Mohu nabídnout případnému zájemci (dvě stejné).)
Poslední kus má ale barevnou - modrá/zelená/červená na DV už ČSR, Warszawa... a na webech jsem tuto verzi doposud nenašel.
Z toho plyne můj
1. dotaz:
máte ponětí, někdo z vás znalejších, jak je to s historií vývoje této varianty Rytmus z Hloubětína a můžete se podělit?
Díky za všechny , co znají ještě míň, než já
Tedy :
kdo se zajímáte o tuto univerzálovou řadu, nejprve mám "osobní poznatek".
Postupně se mi scházejí různé varianty vraků v různém stádiu devastace nejen beden (356-360mm), chassi, ale i stupnic. Doposud to byly se standardní barvou , tří rozsahové, na DV B.Bystrica, Vigra.... ( Mohu nabídnout případnému zájemci (dvě stejné).)
Poslední kus má ale barevnou - modrá/zelená/červená na DV už ČSR, Warszawa... a na webech jsem tuto verzi doposud nenašel.
Z toho plyne můj
1. dotaz:
máte ponětí, někdo z vás znalejších, jak je to s historií vývoje této varianty Rytmus z Hloubětína a můžete se podělit?
Díky za všechny , co znají ještě míň, než já
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cívky a stupnice rádia Rytmus
Tak barevnou stupnici na Rytmus vidím poprvé,u některých přijímačů se dávali do verzí určených pro vývoz.