Hlasování hodnosti na fóru

Máte něco na srdci? Zde je to správné místo.

Jaký máte názor na hodnosti na foru?

Je to dobrý nápad.
11
26%
Je mi to jedno.
11
26%
Hodnosti jsou ptákovina :).
21
49%

Celkem hlasů: 43
Priby
Administrátor

Re: Hlasování hodnosti na fóru

Příspěvek od Priby » 15.03. 2013, 11:50

Já to fórum dělám pro vás, takže na mě můžete vždycky nediplomaticky a ověřeně :). Každopádně hodnosti tedy zrušeny. Popřemýšlím o hvězdách, podle počtu příspěvků. Nicméně už jsem se to snažil jednou rozchodit a úplně jednoduché to nebylo. Tak uvidíme...
Heptoda

Příspěvek od Heptoda » 15.03. 2013, 12:02

Naprosto souhlas s FP. Asi nejlepší by možná bylo hodnocení od uživatelů. A i od admina, jistě :) . Některé odpovědi mi občas připadají tak trochu ulítlé, na druhou stranu díky za každý názor. Takže ne počet příspěvků, ale jejich kvalita. Vím, nebude to jednoduché, ale je to reálné. :thumbsup:
Franta

Příspěvek od Franta » 15.03. 2013, 13:03

Vidím to tak, že by úplně stačilo ponechat funkční to počítadlo příspěvků v "identifikačním" rámečku vpravo. Ty různé hvězdy jsou snad vhodné pro nějaké chatovací fórum nebo na Aukro, kde vypovídají o příslušném druhu obchodní či přispěvatelské aktivity, ale Radiofórum je fórum zájemců o sběratelství, povětšinou spíše konzertvatívně zaměřených lidí, kde bych nepředpokládal výskyt tužeb po ozdobách za jménem-nickem.
Priby
Administrátor

Příspěvek od Priby » 15.03. 2013, 14:52

Podle mě je zase dobré na první pohled vidět u příspěvků, jestli odpovídá pravidelný návštěvník fóra a nebo nováček. O hvězdách tedy popřemýšlím....
Franta

Příspěvek od Franta » 15.03. 2013, 17:32

Priby píše:Podle mě je zase dobré na první pohled vidět u příspěvků, jestli odpovídá pravidelný návštěvník fóra a nebo nováček. O hvězdách tedy popřemýšlím....
"...dobré vidět..." No, tím pádem vidím celý problémeček tak, že si v této věci, jak argumenty tak i VZDOR výsledkům hlasování, vzájemně nerozumíme. Mně osobně, a zřejmě i těm účastníkům, kteří hlasovali PROTI té ptákovině, je milejší příspěvek který vloží účastník co sem zavítá poprvé, ale věcně poučí a dodá ostatním účastníkům potřebné informace, než nějaké blabladuchaneplné řečičky. Pokud je současné Radiofórum protknuto jakýmsi kastováním na začátečníky, plukovníky či generálissimy, pak je kdesi chyba.
Např. přispěvatel, který je v klubu třeba dvacet let, dlouhé roky sbírá a je v naší branži uznávaným odborníkem a po vložení svého prvního příspěvku ho zdejší systém onálepkuje "začátečník", by se také mohl přnejmenším podivit a v tichosti si pomyslet "sbohem"...
Eo ipso: ZACO, PANEBOŽE, ZACO :?: :?: :?:
Franta

Příspěvek od Franta » 15.03. 2013, 17:47

...když už jsem se dnes pustil do toho psaní kolem zdejšího hodnocení přispěvatelů, zajímalo by mne, jak je to tady s položkou "Obrázky"?
U někoho se položka objevuje, byť s nulou, u někoho vůbec ne. Tak kupříkladu jen namátkou - ve dvou svých starších příspěvcích jsem objevil aspoň 8 fotek, neprohledával jsem vše. S fotografiemi je vždycky trochu víc práce, než "jen" s naklepáním pár řádků, tzn., že by vložení obrázku mohlo a mělo být hodnoceno přinejmenším stejně, jako jakýkoliv "jenom" psaný příspěvek. Tož tak...
Co na to Priby?
Milan

Příspěvek od Milan » 15.03. 2013, 22:39

Hvězdičky jsem původně navrhnul já, ale rád od nich ustoupím !
Je potřeba si uvědomit, že lidí kteří se aktivně rozdělují o své zkušenosti mnoho není. Tito lidé také většinou nemají čas, takže by v konečném důsledku nějakého hodnocení podle počtu příspěvků na tom byli biti...
Též se mi neobjevuje počet zaslaných obrázků.
Franta

Příspěvek od Franta » 15.03. 2013, 22:51

Pokud bych vybíral mezi současným slovním "rozdílením" a hvězdičkami, vybral bych hvězdičky. Je to symbol s dostačující vypovídací hodnotou v diskutovaném smyslu...
Priby
Administrátor

Příspěvek od Priby » 16.03. 2013, 18:21

V pořádku, hvězdy tedy nebudou. Necháme to ve stavu v jakém to je teď.
Ohledně fotografií. Osobní galerie uživatelů je plugin, který umožňuje uživatelům vytvářet svá vlastní alba. Podrobný postup jak na to je zde: http://radio-forum.cz/viewtopic.php?f=1 ... erie#p1097.

Fotografie které vkládáte do fóra se tam nezobrazují, jedná se o dvě naprosto oddělené funkce.
Odpovědět