Osciloskop
Osciloskop
Hezký den, máte někdo zkušenost s tímto, či podobným výrobkem? Nedávám přímý odkaz, aby v tom někdo neviděl reklamu, (jo jo, to už jsme zblbli, co?) jen název výrobku. Děkuji. Osciloskop 200kHz DSO150 sestavený
Re: Osciloskop
To Heptoda: Jak kdo. To nesmíte být ze všeho moc vykulený https://www.hadex.cz/m461a-osciloskop-2 ... sestaveny/
Zkušenost s přístrojem se získává tím, že jej dotyčný vlastní a používá. Určitě ne tím, že budu dávat odkazy na www stránky. Dotaz je snad i nevykuleným jasný. Nebo NE?? Tak respektujte prosím zadaný dotaz. Děkuji.
To Heptoda: Děkuji. No já u toho dotazu nepsal, cituji: "Nedávám přímý odkaz, aby v tom někdo neviděl reklamu, (jo jo, to už jsme zblbli, co?)"
Tak se není co divit mé odpověedi. Vzpomínám na neboštíka Frantu, měl bohužel pravdu.
Tak se není co divit mé odpověedi. Vzpomínám na neboštíka Frantu, měl bohužel pravdu.
No, moc ho nepoužívám. Hlavní nevýhoda je, že má jen jeden "potenciometr", který se přepíná do různých funkcí podle potřeby. Jinak výborná věc, když se s tím naučíte pracovat, změříte všechno.
I MUSTOOL MT8208 má lepší parametry. Tyhle přístroje jsou vhodné na nenáročné zobrazení průběhů zejména v digitální technice, ale vzhledem k nízké vzorkovací frekvenci to žádný šlágr není...
Jsou to jen "hračky" pro seriozní práci k ničemu. Nemohu-li se spolehnout , že to, co vidím na displeji či obrazovce odpovídá skutečnosti , těžko z toho udělám nějaký rozumný závěr. Možná tak na oblast nf bez nějakých "pravoúhlých" signálů , které to s ohledem na malou šířku pásma nemůže správně zobrazovat.
Děkuji všem, kteří odpověděli k tématu. Dnes dopoledne jsem byl na pozvání kol. Radka v Jičíně, a mohl se seznámit s jeho zkušenostmi s tímto výrobkem. Zhruba je to o tom, co zde píšete. Já osobně zůstanu i nadále věrný svému BM. Je to "kus nábytku", to ano, ale k mé spokojenosti a rozsahu prací OK. Leč dárek je dárek, tak i tento malý pomocník získá své místo v dílně. Ano, žádný zázrak, ale je hned po ruce na některé drobnosti bude stačit. Děkuji a přeji všem, k věci se vyjadřujícím, hodně zdaru.