Hamíkův Koutek 245
Hamíkův Koutek 245
Hezký den! Asi trochu píchnu do vosího hnízda, ale pro zajímavost si dovolím na něco upozornit. Dnes mi dorazil mailem nový "výtisk" HK 235.A zde je něco , co by třeba někoho zaujalo. Článek "Vyrobte si unikátní FM přijímač - reinkarnaci AM přijímače Philips 638A." Najdete na https://www.hamik.cz , kde jsou i starší čísla a kde se lze i přihlásit k odběru. Tam klikněte na záložku Aktuálně. Tož, taste kolty, ....
PS: bude-li to moc vadit, může tento příspěvek některý z moderátorů smazat, zlobit se nebudu, proč také, že??
PS: bude-li to moc vadit, může tento příspěvek některý z moderátorů smazat, zlobit se nebudu, proč také, že??
Re: Hamíkův Koutek 245
To nemůže urazit ani nejfanatičtějšího puristu. Zmenšená kopie bedničky, něco podobného se dělá v Číně a u nás je to občas k vidění a koupi, asi za tři stovky.
- Jirka84835751
- Moderátor
Tak Vám přidám také něco pro začátečníce i začátečníky:
Stavebnice VOLTÍK
Stavebnice VOLTÍK
Také si myslím, že je to v pohodě. Já jsem si z tohoto modulu vytvořil originální malé rádio. Kdysi jsem ho sem i dával, ale asi to už není k nalezení, tak dávám foto znovu. Trochu je na něm vidět prach
Je třeba říct, že sám časopis Hamík je velice záslužné dílo. Aspoň některé mladé zachrání před digitální debilitou.