Nabízím k renovaci Tenora 426 A
-
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
Re: Nabízím k renovaci Tenora 426 A
Určitě stanovit podmínku uvedení ceny u nabízené věci.
Jenomže kam to napsat? Vždyť toto fórum nemá vůbec stanovené podmínky užívání! Nebo jsem je jen nenašel? Asi by to chtělo se na věc podívat z gruntu a stanovit, co je zde na fóru žádoucí a co nežádoucí.
Jenomže kam to napsat? Vždyť toto fórum nemá vůbec stanovené podmínky užívání! Nebo jsem je jen nenašel? Asi by to chtělo se na věc podívat z gruntu a stanovit, co je zde na fóru žádoucí a co nežádoucí.
Tak to můžeme udělat jako na bastlírně, upozornit, aby udal do 24 hod cenu, jinak, že bude bez milosti smazán. Fertig
-
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
Přesně tak bych si to představoval, jenže to musí být někde stanoveno jako to mají na bastlírně, jinak to nelze vyžadovat .
Proč nelze? slušně ho požádáme a pokud je rozumný, tak to napíše a pokud je to ignorant, tak šup a jde
Jinak bychom museli požádat Tomáše, aby to tam někam přidal. Jo bohužel někdy ta demokracie je na PRD.
Navíc, moderátor mu to může smáznout a ať si pak jde stěžovat.
Jinak bychom museli požádat Tomáše, aby to tam někam přidal. Jo bohužel někdy ta demokracie je na PRD.
Navíc, moderátor mu to může smáznout a ať si pak jde stěžovat.
-
Vždyť snad nemůže být tak složité udělat nějaké okno, kde budou zhruba napsána pravidla pro inzerci v rubrice prodám. A pokud by někdo tuto rubriku otevřel, vyskočí to na něj a basta. A nebo by se musela vložit speciální kolonka cena a pokud ji nevyplníte, příspěvek nepůjde vložit. Ale to už je nejspíš složitější úkon.
Omlouvám se ale nevím pořádně jak a kam psát, odepsal jsem a té ceně už mě totiž jeden pán s koupi napálil a prodal hned za hodně víc.
Já nejsem žádný spekulant na rozdíl od mnoha z vás protože tento obor mě již dávno nezajimá a taky nechci aby mě někdo opět napálil.!!!
Tak to dejte (admin) rovnou do "Přihlášení" . ucp.php?mode=terms
Myslím ty podmínky udání ceny při prodeji, včetně smazání příspěvku při nedodržení pravidla pro prodej !!
Myslím ty podmínky udání ceny při prodeji, včetně smazání příspěvku při nedodržení pravidla pro prodej !!