Nabízím k renovaci Tenora 426 A
Re: Nabízím k renovaci Tenora 426 A
Dobrý den
Měl bych zájem o vámi nabízeného TENOR 426A. Sdělte mi prosím, zda je ještě k mání a jaké jsou vaše požadavky, či podmínky.
děkuji Zdeněk Vrzák Č.Budějovice
Měl bych zájem o vámi nabízeného TENOR 426A. Sdělte mi prosím, zda je ještě k mání a jaké jsou vaše požadavky, či podmínky.
děkuji Zdeněk Vrzák Č.Budějovice
Měl bych zájem.
Ještě ho mám, pošlete mě na email nabídku:
krona.vetr@tiscali.cz
krona.vetr@tiscali.cz
Asi jsem skeptik, ale včera jsem mu posílal soukr.zprávu s dotazem , za kolik a odkud je. Odpověď nepřišla žádná.
Teď vidím, že na jiné reaguje výzvou k podání nabídky. Takže vážený pane prodejce, děkuji , ale zájem již nemám.
Doporučoval bych zde používat stejné pravidlo jako je na EB - neuvedeš cenu, inzerát je neprodleně smazán. Případné spekulanty tam tedy rozhodně nepodporují , a to je dobře. Na to je přeci specializované Aukro .
Teď vidím, že na jiné reaguje výzvou k podání nabídky. Takže vážený pane prodejce, děkuji , ale zájem již nemám.
Doporučoval bych zde používat stejné pravidlo jako je na EB - neuvedeš cenu, inzerát je neprodleně smazán. Případné spekulanty tam tedy rozhodně nepodporují , a to je dobře. Na to je přeci specializované Aukro .
ANO ANO, TAK TO BÝVALO ZA MÝCH MLADÝCH LET V "AMÁRU", inzerát bez ceny v závorce nebyl otištěn. Dobrý nápad..
Ono to je takto leckdes. Taky se přikláním k tomu "Nenapíšeš cenu, dej si to na Aukro."
+1
Vladimir
Vladimir
Také se připojuji, inzeráty bez ceny, dohodou, nebo nejvyšší nabídce patří na aukční servery. Párkrát jsem reagoval na inzerát cena dohodou, už nereaguji, představa o ceně bývá nereálná. Vladimír
Vladimír
ok1mrs@tiscali.cz
ok1mrs@tiscali.cz
Také se připojuji k těm, co již nemají zájem. Spekulanti na fórum nepatří.
Vrzi
Vrzi