Tak jsem tu znova.Děkuji za fotky.Tak černé chmury se nekonaly, ten kus brokátu nakonec přeci jen byl vevnitř.

No, drží na dobré slovo.Muselo jít dolů repro a bylo vidět , že ten kus je zahnutý a bůhví čím to tak bylo přismoleno.

Skoro jsem se bál,že díra bude 2x taková.Sundat brokát dolů = totální likvidace.

V té drážce kolem drží jak přibitý.Uvažuji o podlepení.No, na trhu je spousta novinek-lepidel, tak se ptám.Čím? Jaké jsou Vaše praktické zkušenosti?Dovolím si předložit můj nápad.
1/Vzít polystyrénovou desku a na ni našponovat kus igelitu větší než bude lepená látka.
2/Na igelit našponovat látku na podlepení a udělat otvory pro šrouby které jsou na mřížce.
3/Natřít lepidlem, ale jakým ??
4/Mřížku s narušeným brokátem přiložit a zatlačit šrouby do polystyrénu A zatížit.
5/Bylo asi dobré udělat pod igelit kolečko třeba z tenkého filcu, o průměru o malinko menším než je v mřížce.Tím by se látka více vypnula.(cca 2mm)
Tolik úvaha.Co vy na to,ještě se nic nedělá,tak dejte své zkušenosti k dobru.Hlavně ČÍM přilepit.Jinak o článcích na Radiohistorii vím, netřeba mě tam odkazovat.

Více snad napoví fotky.Všem moc předem děkuji.