Tak jsem si chtěl užít trochu radosti pod stromečkem o letošních svátcích,
protože
"NA ŠTĚPÁNA NENÍ PÁNA"

,
leč nenacházím odpověď na následující obrázek.
Čím je "to" vlastně osazeno?
Navíc, naštěstí UŽ mi hraje až do konce roku 2022 aspoň Kojál (ČR2), dokonce bez "vrčení", pak už asi nic.
P..08.jpg
P..09.jpg
Místo toho na mě hledí konverzace, která do PF určitě nepatří.
Tak svoji reakci "schovám" pod moji radost ze zprovoznění dávného výrobku z 50ých let mého táty.
.
.
PS poprve:
Vážení,
máme svátky klidu a míru - nebo se opět mýlím?
Honzíčku, bez urážky či jiné drobné zloby ve Tvé dobré duši
asi Ti už přestávají sloužit brýle nebo ses nevyspal do růžova po "štědrovečeři" coby pracující mladík , protože jsem se vyjádřil JASNĚ hned v úvodu mého
OPOŽDĚNÉHO přání všem teda i pro TVŮJ první PŘÍSPĚVEK pod názvem PF2022 i "krásné svátky " (místo správně česky PF 2022

),
tedy i Tobě. Díky za pochopení bez následné reakce. Obdobně se "před dávnými časy" vyjádřil k moderování i Vráťa, že končí S MODEROVÁNÍM. Nikdo mu nezakázal se tady vyjadřovat coby řadový člen (nejsme tady ELEKTROBASTLÍRNA). Tak to platí i na jiných fórech , třeba na "Vašem" Vzkazovníku. Proto se já vyjadřuji občas i u "Vás" a to zcela jen za sebe.
Pokud mi moje stařecká mysl důchodcovská občas vynechá, vrátím se na začátek a dívám se, kdo je tady ještě v Týmu a tak jsem přišel i na počet aktuelních moderátorů včetně Tebe bey Vráti, proto si dovoluji tato slova.
PS solo i k Vráťovi: Tobě platí totéž čili to samé k mému OPOŽDĚNÉMU příspěvku , co jsem právě napsal Jeníčkovi.
Jinak mám - li být upřímný, máme na"svém hřbetu" snad už dost "křížků", než abychom se vadili nebo zabývali malichernostma,
proto si dám, i díky vaší zdejší dobré náladě,
ku svému prospěchu,
ale i na Vaše společné dobré zdraví teď po odhlášení, pak taky nejen na Nový ale i do nového roku z té levé láhve, kterou jsem ve svém příspěvku umístěné na kuchyňské lince zveřejnil.
Vy si pak dejte podle svého gusta, jen se tady probohaživého
nepoperte.
Stačí, když mi vysvětlíte aspoň jeden z vás, co je to za elektronku a její zapojení.
P..10.jpg
DRUHÁ JE VALVO "ZAMRZLÁ" v patici. Jako usměrňovač je selenový kousek.
Díky už předem ale pouze za kladnou reakci...budu
.
.
PS podruhe: jdu raději zprovoznit další historický "výdobytek" své sbírky a to
254E_.jpg
na který mám potřebný sešit
254E.jpg
Jirka 84835751 dosud Moderátor, dokud mě funkce aspoň "jeden" z Vás nezbavíte.