Radiojournal č. 30 , str. 27
Radiojournal č. 30 , str. 27
Dobrý den , na jiném fóru pan Vaníček shání servisák na radio Titan. Mám jen tištěný výtisk , tak moc nepomohu , skenovat neumím. Mně ale zaujala fotka na str. 27 kde jsou mladí začínající sběratelé. A je tam dodatek .."počkejte za 10 let" ... Od roku 1998 ta doba již uplynula , copak asi dělají a jakou sbírku mají dnes ?? Ozvou se ?? Nebo je někdo poznává a řekne ? Děkuji a přeji pěkný víkend.
Re: Radiojournal č. 30 , str. 27
Ten nejvyšší kluk je Laďa Ševčík, člen klubu, sbírá stále, studuje v Brně VŠ-techniku. Ti dva kolem něj toho postupně nechali, Michal úplně vpravo je profesí elektromontér, má doma několik starých rádií.
Místo, kde byla fotografie pořízena, dnes již neexistuje, kulturáček Lesanka před jehož vchodem je snímek pořízen, byl zbourán a pokus postavit tam luxusní bytovky ztroskotal v půli prací.
Místo, kde byla fotografie pořízena, dnes již neexistuje, kulturáček Lesanka před jehož vchodem je snímek pořízen, byl zbourán a pokus postavit tam luxusní bytovky ztroskotal v půli prací.
Re: Radiojournal č. 30 , str. 27
Zdravim, jen pro informaci servisni navod uz mam, respektive jsem ho mel jen sem o tom nevedel.
Petr Vanicek