VHD přehrávač Thorn EMI
VHD přehrávač Thorn EMI
dva unikátní a fungující přehrávače VHD videodisků, model THORN EMI 3D01. V perfektním, prakticky novém stavu. Výyrobené ve Velké Británii na jaře roku 1984.
Systém PAL, napájení 220 Volt.
Prodávám oba kusy spolu, tj. dohromady 2 kusy těchto videopřehrávačů:
(1. kus) video disk Thorn EMI 3D01 s originální krabicí + dálkovým ovladačem. K ovladači je taktéž originální krabička.
(2. kus) video disk Thorn EMI 3D01 se dvěmi VHD disky
Systém PAL, napájení 220 Volt.
Prodávám oba kusy spolu, tj. dohromady 2 kusy těchto videopřehrávačů:
(1. kus) video disk Thorn EMI 3D01 s originální krabicí + dálkovým ovladačem. K ovladači je taktéž originální krabička.
(2. kus) video disk Thorn EMI 3D01 se dvěmi VHD disky
Re: VHD přehrávač Thorn EMI
dobrý den,
jaká je vaše cenová představa ?
jaká je vaše cenová představa ?
Dobrý večer, máte ještě VHD přehrávač. Můj email: PSiksta@seznam.cz. Děkuji za odpověď. S pozdravem Siksta
Asi bych měl zájem. Prosim sdělte cenu a podrobnosti na můj e-mail (co je na discích ???)
Smolka.doma@volny.cz
Děkuji.
Smolka.doma@volny.cz
Děkuji.
Opravuji e-mailovou adresu, správně vše malými písmeny !!!
smolka.doma@volny.cz
smolka.doma@volny.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den,
s lítostí oznamuji, že náš spolupracovník pan Samuel Hopkins, vystupující zde pod nickname kyori, zemřel vloni 8.11.2016 ve věku nedožitých 77 let. Nyni jsem převzal jeho agendu a postupně ji řeším. Na tomto portále mne nyní najdete pod přezdívkou "computerasylum", protože mi nepřipadá vhodné používat nickname zesnulého kolegy.
VHD přehrávač stále máme a je určen k prodeji, protože se orientujeme výhradně na historické počítače a měřící přístroje Hewlett Packard. VHD přehrávač tedy buďto prodáme za cenu Kč 15,000 nebo vyměníme za jiný exponát pro naše muzeum.
s lítostí oznamuji, že náš spolupracovník pan Samuel Hopkins, vystupující zde pod nickname kyori, zemřel vloni 8.11.2016 ve věku nedožitých 77 let. Nyni jsem převzal jeho agendu a postupně ji řeším. Na tomto portále mne nyní najdete pod přezdívkou "computerasylum", protože mi nepřipadá vhodné používat nickname zesnulého kolegy.
VHD přehrávač stále máme a je určen k prodeji, protože se orientujeme výhradně na historické počítače a měřící přístroje Hewlett Packard. VHD přehrávač tedy buďto prodáme za cenu Kč 15,000 nebo vyměníme za jiný exponát pro naše muzeum.
-
Děkuji za oživenou nabídku, ale cena výrazně převyšuje můj zájem.
No, za 15,000 (slovy patnáctnulanulanula),to jde ne?? Nebo, že by za 15.000 či dokonce 15 000 Kč?