Deutscher Kleinempfanger GW
Re: Deutscher Kleinempfanger GW
Doufám, žepřechozí info pomohlo. Tak jaký je výsledek?
Očko tam je jenom jedno a od něho to vede na zdířku uzemnění. Po lehkém zatáhnutí se to projevilo, přívod byl přetržený a držel jen na opletení. Vyměněno a HRAJE! Děkuji všem co poradili!! Ale nic moc se toho nechytne, ani večer. Jenom 2x Radiojournal. Ale asi to tak je normální, nebo ne??
No tak to blahopřeji! Hlavně, že se podařilo. Ano, žádný zázrak na dálkový příjem to fakt není.... To nebylo jeho posláním, naopak!
Něco z jeho ladění a přednesu je zde: http://uloz.to/xaWPUUnZ/p1070943-mov (hrozná práce, jednou rukou... ).
Něco z jeho ladění a přednesu je zde: http://uloz.to/xaWPUUnZ/p1070943-mov (hrozná práce, jednou rukou... ).
Jeje, tak to u mého to trvá, než začne hrát. Nejmíň 2 minuty, takhle rychle ani náhodou.
- Jirka84835751
- Moderátor
U stařičkých radií je běžné pomalé nažhavování a z toho i čas potřebný k probuzení elektronek - jako my, také se "nažhavujeme" dýl, než v mládí
Kdepak Jirko, on mě odhalil!! Je to fakt takový malý podvůdek,.. Radio nejprve hrálo, potom jsem ho vypnul a začal natáčet. Proto se rozehrálo tak brzy. Proto je stopáž videa tak krátká 1,51 minuty a přesto radio hraje naplno. Takže ta delší doba, než se radio rozehraje je OK. Jednou rukou jsem ovládal radio a druhou natáčel. Nějaký sestřih se mi nechtělo dělat.
Zdravím zde ctěné radio příznivce a dovolil jsem si použít toto vlákno na jeden dotaz. Neměl by někdo z kolegů prosím anténní a zemní panýlek do DKE 38GW. Případně vrak s tím panýlkem? Ve svém přístroji mám nějaký doma dělaný na koleně a potřebobval bych ho vyměnit za originální, aby to bylo k světu. Možná by se dal udělat jiný, ale nemám ty nýtovací zdířky. Snažně prosím zde přihížející o pomoc
Obrázek není můj, je z internetu.
705
25.4. 2016
Tak již jsem ten zďířkový panel sehnal, tak až bude čas, tak ho tam namontuji.
Obrázek není můj, je z internetu.
705
25.4. 2016
Tak již jsem ten zďířkový panel sehnal, tak až bude čas, tak ho tam namontuji.
Novidíš Honzo, a já jsem právě dnes navečer při hrabání v šuplících jeden takový plonkovní pertinaxový panýlek z dékáéčka vyhrabal - bohužel pozdě...
V pertinaxu pod nýtovanými zdířkami je vyraženo W025RJ.
V pertinaxu pod nýtovanými zdířkami je vyraženo W025RJ.
Ahoj Franto,
ty pertinaxové panýlky měl na setkání Honza Motl i Petr Fridrich, takže se situace v pohodě vyřešila, vzal jsem si radši dva kusy.
Ale i tak díky za zprávu
Honza.
P.S. Teď jsem se koukal na panýlek a mám stejné označení jako píšeš Ty, asi se tak označovaly všechny.
ty pertinaxové panýlky měl na setkání Honza Motl i Petr Fridrich, takže se situace v pohodě vyřešila, vzal jsem si radši dva kusy.
Ale i tak díky za zprávu
Honza.
P.S. Teď jsem se koukal na panýlek a mám stejné označení jako píšeš Ty, asi se tak označovaly všechny.