Časopis radioamatér a následovníci
- Jirka84835751
- Moderátor
Re: časopis radioamatér a následovníci
Vráťo, sice jsem 21., ale 21. !!!:
Ha, jak jsi na to přišel? Ne na barvu odkazu, ale kolikátý jseš?
- Jirka84835751
- Moderátor
HAHA: Příspěvků: 22 • Stránka 3 z 3 v tomto vláknu !!! jsi Ty a já před Tebou 21. !!! A já teď 23. ve 21:23
Jeden o voze, druhý o koze... já měl na mysli počet stažení těch 48 čísel Radioamatérské školy !!! Ten odkaz je na mém příspěvku z 20.08.2014, 12:26 , jen je potřeba tam ten odkaz najít, je tam ale není jaksi normálně vidět. Dioda ho už objevil.
Tak by mne zajímalo, kolik z vás si to stáhlo? Byl vůbec někdo?Heptoda píše:No, nebude-li vadit ten asi 250MB balíček v RARu..... Bude tam jen pár dnů, takže FOFR!!!!!
http://uloz.to/xPjadVU8/asi-tak-rar
Omezeno na 50 stažení do 25.8.
PS: jo jo, nic není úplně zadarmo,tak, tak...
Heptodo,
já jsem si radioamaterskou školu stáhnul v RARu, má to asi 53MB a uvnitř je 9 souborů. Dalo mi práci najít ten odkaz na ulož to. Je to ono, nebo je to něco jiného?
Díky Honza
já jsem si radioamaterskou školu stáhnul v RARu, má to asi 53MB a uvnitř je 9 souborů. Dalo mi práci najít ten odkaz na ulož to. Je to ono, nebo je to něco jiného?
Díky Honza
@ Heptoda
Mne sa zadarilo v sobotu všetkých 48.
Chcelo to trochu hľadania.
Ďakujem za super čítanie.
Mne sa zadarilo v sobotu všetkých 48.
Chcelo to trochu hľadania.
Ďakujem za super čítanie.
- Jirka84835751
- Moderátor
Vráťo, uvedu do souvislostí:
já to Tvoje "šifrování" pochopil bez HLEDÁNÍ i s tou barvou hned (staženo, uklizeno , ale !!! ), proto jsem psal o pořadí zde Takové fígle s barvami jsem dělal dětem už na "Sinclairu Spectrum+" v 1985-86letech. Dnes je dělají oni mně v sofistikovanější podobě a já mám co dělat - mnohdy si už nevím rady (prý abych nezakrněl ).
Momentálně ale mám problém globální - s PC - na kterém mám VŠECHNO! . Přímo zdechla nejen sběrnice pro HD (asi už chtěl PC do důchodu), ale navíc jsou nedostupné, pro mně důležité, některé části. Prostě stále se mám čím bavit , ale !!!
Píši z jiného, kde není ani OFIS.
PĚKNÝ PRACOVNÍ TÝDEN i Tobě .
já to Tvoje "šifrování" pochopil bez HLEDÁNÍ i s tou barvou hned (staženo, uklizeno , ale !!! ), proto jsem psal o pořadí zde Takové fígle s barvami jsem dělal dětem už na "Sinclairu Spectrum+" v 1985-86letech. Dnes je dělají oni mně v sofistikovanější podobě a já mám co dělat - mnohdy si už nevím rady (prý abych nezakrněl ).
Momentálně ale mám problém globální - s PC - na kterém mám VŠECHNO! . Přímo zdechla nejen sběrnice pro HD (asi už chtěl PC do důchodu), ale navíc jsou nedostupné, pro mně důležité, některé části. Prostě stále se mám čím bavit , ale !!!
Píši z jiného, kde není ani OFIS.
PĚKNÝ PRACOVNÍ TÝDEN i Tobě .
Tak pro ostatní: ano, souborů je 48, asi 520MB. Takže do konce srpna je možno stáhnout na níže daném odkazu. Těm co odhalili bílé písmo v předchozím příspěvku gratuluji.
http://uloz.to/x4mvrwUb/asi-tak-rar
http://uloz.to/x4mvrwUb/asi-tak-rar
Heptodo, děkuji za nasměrování Nějak jsem ani nečekal, že bude nějaké zašifrování a asi bych to nenašel
Jo, pořád se člověk něco nového učí, ale jinak moc děkuji za soubory, již se ke mně stěhují
Jo, pořád se člověk něco nového učí, ale jinak moc děkuji za soubory, již se ke mně stěhují