tesla 532a echo
Re: tesla 532a echo
mám sice ešte len 15 rokov ale má to proste baví. učím sa od starších. bol som dosť znechutení keď moja babička chcela to rádio vyhodiť, aj keď som to v živote rozobraté nevidel, chcel by som to dať do pôvodného stavu! v živote to rádio nebolo rozobrané a keď ma niečo baví, tak to urobím aj keď mi nebudete dávať rady. som si vedomí že riziko je na mojej strane ale snáď niejaké tie základy mám aj z modernejšími vecami (pc,..) postupne dospejem k záveru. ja to nemusím mať zajtra ani o týždeň keď budem pracovať tak určite sa k výsledku dostanem.
- Jirka84835751
- Moderátor
joco (že by Jožko?), konečně , že ses ozval. Za sebe: držím Ti palce, ať Tě to baví až do důchodu - já kazil co se dalo, už v pěti !!!, pak si na nás vzpoměň, jak jsme se tady na fóru bavili.
Přeji Ti úspěch v bastlení a hlavně si dobře přečti radu, co jsem dostal já v patnáci letech v učení
Klidně se dál ptej, jen poprosím: ne stylem SMS a hlavně konkrétní dotazy. Pak budeš mít i konkrétní odpovědi místo právnických odpovědí
Přeji Ti úspěch v bastlení a hlavně si dobře přečti radu, co jsem dostal já v patnáci letech v učení
Klidně se dál ptej, jen poprosím: ne stylem SMS a hlavně konkrétní dotazy. Pak budeš mít i konkrétní odpovědi místo právnických odpovědí
jožko ale už mám takú prezívku že jočo dneska som zapajkoval usmernovač a po zapojení do siete sa mi žiarovky rozsvietili a aj magické oko ale elektrónky veľmi slabo neviem či to tak má byť ? dokonca sa mi už trafo nehreje viete mi poradiť ? vo fotoalbume mám tie fotky
ak som to správne pochopil tieto C62 22k (22nF) C42 10k (10nF) C29 10k (10nF) mám nahradiť za Tesla TC208 ?
Naposledy upravil(a) Jirka84835751 dne 21.11. 2013, 19:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: netřeba citace poslední rady
Důvod: netřeba citace poslední rady
- Jirka84835751
- Moderátor
Pochopil jsi správně. Jde o stejné hodnoty, ale model TC208, jak uvedl Milan.
tie mám veľmi popraskané aj som si myslel že pôjdu preč za všetky tieto mám dať Tesla TC208 ?
inač sa chcem opýtať keď mi takto svietia elektrónky to je v pohode či majú silnejšie svietiť ?