Různé elektro součástky
Různé elektro součástky
Dobrý den.
Mám doma spoustu elektro součástek, převážně asi z magnetofonů. Měl by někdo zájem? Prosím pište na mail Witchi@email.cz
Mám doma spoustu elektro součástek, převážně asi z magnetofonů. Měl by někdo zájem? Prosím pište na mail Witchi@email.cz
Re: Různé elektro součástky
Možno by pomohlo napisať ,čo mate a pridať cenu.
- Jirka84835751
- Moderátor
Vážená Lucinko (sic už bylo Lucie noci upije...),
také se přikláním k veřejnému obeznámení, aspoň rámcovému, "vo c gou?" za elektrosoučástky - símsím za ostatní ( já zatím mám z čeho taky rozdávat, ale...)
také se přikláním k veřejnému obeznámení, aspoň rámcovému, "vo c gou?" za elektrosoučástky - símsím za ostatní ( já zatím mám z čeho taky rozdávat, ale...)
No ono těžko říct, je to dědictví po dědečkovi. Mám tu malé věci v krabičkách (válečky, kostičky,...),čudlíky (spíš nějaké přepínače), elektronky, transformatory, motory různých velkostí...atd.. I knížky a časopisy...
Dědeček byl elektro inženýr, pracoval v Tesle a konstruooval kotoučové magnetofony...
Dědeček byl elektro inženýr, pracoval v Tesle a konstruooval kotoučové magnetofony...
- Jirka84835751
- Moderátor
Vážená Lucie.
To už začíná být trošičku bližší, ale co tak dát aspoň lokalitu (Praha, sever Aljašky, jižní Ural ), aby se přidali ti nejbližší nebo mobilní. Už také proto, že jsi anonymní a nedá se domlouvat pomocí SZ v tomto fóru, ale jen takto. Já třeba sháním různé E a C do starých přístrojů, jiný chce vf/mf cívky, další zase trafa.... Je toho mnoho , co nás zajímá. Pro prvotní komunikaci mohu nabídnout (jen pro tuto jedinou reakci) zapůjčený email (nesouvisí s elektro - víc jak třetí zpráva bude považována za spam) : drogerie-domu@seznam.cz
Jsem ochoten případně poskytnout zprostředkování dat sem na forum včetně foto.
To už začíná být trošičku bližší, ale co tak dát aspoň lokalitu (Praha, sever Aljašky, jižní Ural ), aby se přidali ti nejbližší nebo mobilní. Už také proto, že jsi anonymní a nedá se domlouvat pomocí SZ v tomto fóru, ale jen takto. Já třeba sháním různé E a C do starých přístrojů, jiný chce vf/mf cívky, další zase trafa.... Je toho mnoho , co nás zajímá. Pro prvotní komunikaci mohu nabídnout (jen pro tuto jedinou reakci) zapůjčený email (nesouvisí s elektro - víc jak třetí zpráva bude považována za spam) : drogerie-domu@seznam.cz
Jsem ochoten případně poskytnout zprostředkování dat sem na forum včetně foto.
Možno by pomohli nejake fotky.Nič v zlom.Ved aj keby niekto poslal mail,tak sa vela toho, asi nedozvie.
- Jirka84835751
- Moderátor
Proto nabízím možnost zprostředkování - jsou tací, co na "sockách různého typu" zadají i telefon s osobní podobenkou a na poschodí vyfocené dveře a tady se obávají přihlásit. Já nemám problém, do hrobu si beru jen to, co mi doopravdy patřímkat píše:Možno by pomohli nejake fotky.Nič v zlom.Ved aj keby niekto poslal mail,tak sa vela toho, asi nedozvie.
Tak jsem se zaregistrovala a dala pár ilustračních fotek do galerie...
Jsem z Pardubic...
Jsem z Pardubic...
No, hnědáci vypájení, toť krása pro nostalgikovo oko, chybí tam ale snimek BM344 , neznámý stav , třeba ještě bude.Paní Lucii jsem psal, tak uvidíme, ..
- Jirka84835751
- Moderátor
Tak když jsem tak rýpal, tak se taky sluší omluvit za mé řeči - takto tedy veřejně činím .To bylo možná to nejdůležitější. Díky za registraci a obrázky - ulehčí to zájemcům.Lucie píše:Tak jsem se zaregistrovala a dala pár ilustračních fotek do galerie...
Jsem z Pardubic...
Galerie je obvyklá pro zobrazení sbírkových kousků - dají se posléze odmazat - nic se neděje. Dovolím si drobný komentář:součástky na obr. ..-818 jsou pohledem MP kondiky popraskané, asi už nutno proměřit jednotlivě. Další obsahují polovodiče, tišťáky na ND, měřáky (bez komentáře) a drobnosti pro spíš začínajícího elektrotechnika, pokud se nepletu. Chtělo by to ještě přidat další fota. Snad se teď někdo z okolí ozve i přes SZ - přeji úspěch - já to mám z ruky (Olomouc).