Pro budoucí nové členy:
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro budoucí nové členy:
Přihlaste se co nejdříve: kdo z vás přihlášených od 9.2.2025 nehodlá nadále spamovat svými příspěvky - ostatní dostanou [ Banování ] včetně IP adresy.
Je tam i Bonix. Proto mu nešlo odpovídat do vlákna ...
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jardo K,
není blokován z naší strany=jeho IP je volná a jméno taky. Můžeš zkontrolovat, pokud Ti dá svoji IP.
Blokuju pouze ty, co pochází do 9.2. a on má registraci od 17.2.2025 - viz:
https://radio-forum.cz/domains/radio-fo ... f=23&t=990
takže se nikdo jiný nepřihlásil = blokuju ostatní do dneška, co nemají žádný příspěvek.
Je bezpředmětné se registrovat na prohlížení, pokud někdo chce přispět, pak TEPRVE má smysl registrace a já
jenom prohlídnu danou IP, zda nemá potenciál na banování přes veřejně dostupný přehled v google.com jako třeba tento:
ClydeGlape 0 datum: 28.12.2024, 16:41- IP: 31.173.85.31 = Россия,Центральный федеральный округ → Москва
nalezený zde: https://prozavr.ru/tools/uznat_ip_adres ... 85.31.html
Předpokládám, že jsem uspokojil nejen ...
ale i Tebe..
Neumíš-li azbuku, stačí zadat do Translátoru (Překladač Google)..= Rusko, Centrální federální okruh → Moskva,
kde se dovíš podrobnosti.
PS můžeš si takto najít třeba zdejšího " BingBot" IP Address
není blokován z naší strany=jeho IP je volná a jméno taky. Můžeš zkontrolovat, pokud Ti dá svoji IP.
Blokuju pouze ty, co pochází do 9.2. a on má registraci od 17.2.2025 - viz:
https://radio-forum.cz/domains/radio-fo ... f=23&t=990
takže se nikdo jiný nepřihlásil = blokuju ostatní do dneška, co nemají žádný příspěvek.
Je bezpředmětné se registrovat na prohlížení, pokud někdo chce přispět, pak TEPRVE má smysl registrace a já
jenom prohlídnu danou IP, zda nemá potenciál na banování přes veřejně dostupný přehled v google.com jako třeba tento:
ClydeGlape 0 datum: 28.12.2024, 16:41- IP: 31.173.85.31 = Россия,Центральный федеральный округ → Москва
nalezený zde: https://prozavr.ru/tools/uznat_ip_adres ... 85.31.html
Předpokládám, že jsem uspokojil nejen ...
ale i Tebe..
Neumíš-li azbuku, stačí zadat do Translátoru (Překladač Google)..= Rusko, Centrální federální okruh → Moskva,
kde se dovíš podrobnosti.
PS můžeš si takto najít třeba zdejšího " BingBot" IP Address
- Radioelectrum
Nevím jestli to tenhle druho fóra umožňuje. V některých fórech je rubrika pro úplné začátečníky, kde po registraci může psát pouze do té jedné rubriky, až má nějaký kredit tak ho poustí dále. Jako příklad uvádím třeba Bonix který se zaregistroval, poptával opravu TV kriváň a od té doby se už neozval, čili člověk s 1 příspěvkem jinak nic. Předpokládám že to asi bude někdo kdo se takhle přihlásil do deseti skupin a čeká kdo mu pomůže. Jestli by něco takového neušetřilo čas správcům.
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za podnětný dotaz.
Osobně o této funkci nevím jakošto obyčejný moderátor, pochybuji že ji máme, protože od počátku mohu vkládat příspěvky do kteréhokoliv vlákna.
Mohu se pohybovat a upravovat v příspěvcích , banovat IP , Jméno, ...
Možná se vyjádří líp Admimistrátor Priby, který tyto stránky osobně zprovoznil a mně pouze pověřil činností moderátorskou.
Osobně o této funkci nevím jakošto obyčejný moderátor, pochybuji že ji máme, protože od počátku mohu vkládat příspěvky do kteréhokoliv vlákna.
Mohu se pohybovat a upravovat v příspěvcích , banovat IP , Jméno, ...
Možná se vyjádří líp Admimistrátor Priby, který tyto stránky osobně zprovoznil a mně pouze pověřil činností moderátorskou.
Jirka84835751: Jirko a nedají pokoj a nedají. Stále se sem někudy dostávají, ale kde je ta zadní dírka:?: