Anodové baterie - replika
Re: Anodové baterie - replika
Tak jsem z fota udělal kopii přední strany baterie AB90 v rozlišení 600dpi
Klobouk dolů, ještě sehnat ten prolisovávaný papír a starý Pála ze Slaného by nepoznal, že to není od něj 
Nechci být drzý, ale kdybych Ti poslal ještě tři scany, vyčistil by jsi je, pokud to vůbec půjde?

Nechci být drzý, ale kdybych Ti poslal ještě tři scany, vyčistil by jsi je, pokud to vůbec půjde?
Jinak konektory už jsou na cestě z Anglie, sice 60Kč za kus, ale co naděláš. Měnič už je doma, schotky diody taky, tak jen jěště rozhodnout, jestli je lepší cesta ta Lubočše nebo moje novátorská 

Budu se muset s tím programem taky naučit pracovat. Vyčistil jsi tu propisku i odrbané plochy ale razítko s datem použití je jak nové, 

Náhodou jsem objevil hezkou tabulku anodových baterií v "Příručce pro konstruktéry radioamatéry" od K. Donáta, tak jí přidávám, třeba se někomu hodí.
Ta první tabulka bez popisu jsou mřížkové baterie.
Ta první tabulka bez popisu jsou mřížkové baterie.
Dík za ty rozměry. Knihu mám, ale že to tam je jsem nevěděl.
Jinak dorazily konektory z Anglie. Rozměry patentů sedí, ale rozteč je asi o 3 mm menší.
Jinak dorazily konektory z Anglie. Rozměry patentů sedí, ale rozteč je asi o 3 mm menší.
Já to tenkrát kupoval jako jednotlivé kontakty s pájecím očkem, takže rozteč jsem neřešil. Předpokládám, že to bude sedět na nějakou zahraniční baterii, kterých byla spousta.