Příspěvek
od Heptoda » 14.12. 2012, 15:04
Tak to vezmu od konce... Bohužel, zachovalou bedýnkou nedisponuji.Fakt ne !! Pokud něco uzřím, zajistím a ozvu se. Co se týká kosy v dílně, není na sekání-kosení, jeto ta mrcha co leze za nehty. Do lesa je to asi 6 metrů, leč bojím se vlků. Možná i partyzáni tam budou. (vzápětí vysvětlím). Tak to rušení je vždy mezi 12 a 14 hodinou. Dnes jsem vypnul celý barák, nechal jen bývalé hospodářské stavení, tam totiž vzniká nová dílna, tam nebylo zapnuto nic, a stejný problém. Nakonec jsem odpojil i to a natáhnul prodlužku s kleštěma na konci (ne štípačky ni kombinačky!!!), přicvakl na přívod do baráku a totéž. Samo pak přestalo něco po 14 hodině.A zase příjem jak z partesu. Jen upozorním ještě, že přívod ke mně je 1 km kabelem v zemi, okolo něj nic nevede, nic nekříží cestou, taktéž obydlí nejbližší je km vzdálené. Takže, pominu-li vlivy atmosferické, zbývají ti partyzáni s vysílačkou. Tudíž závěr slovem klasika,( známe my starší z dob dávných z tv vysílání), závada není na našem přijímači. Howg. Amen. Šmytec.
Jo, a ještě něco. Signál FM pěkně dokáže rušit domácí router, to je zvuk! A navíc když je ip telefon, a někdo volá ! Přeji hezký víkend. Všem.