Tv 4002A
Tv 4002A
Pánové, nejprve prosím o klid zbraní, ba i úvahy o mém kamenování zatím odložte.Děkuji. Řeším, zatím teoreticky, problém. Mám zde tuto telku, s požadavkem, umožnit připojení na satelitní přijímač přes scart rozhraní. Neb náš zákazník = náš pán, no a přiznám se, že mne ta zkouška zapojení také provokuje, ptám se: máte někdo zkušenost s takovou úpravou? Prosím , podělte se !!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tv 4002A
No, jelikož by mě asi zabilo takovej stroj"rozvrtat" tak bych tam asi naspal modulátor...
Děkuji za první odpověď, bylo by možné více připlížit , resp. přiblížit? Nebo je i někde již popsáno? Děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak přiblížit? Prostě sehnat AVmodulátor ve VHF pásmu, vykuchat z nějakého vraku videa nebo analog. satelitu nebo něčeho podobného - do něj napojit AV výstup ze staelitu a z něj anténní kabel do TV a v tv to normálně naladit... ani bych to nemontoval do TV, udělal bych škatulku s modulátorem samostatně. Jen pozjišťovat, v jakých typech byly VHF modulátory, protože většinou byly UHF... (ale VHF jsem taky viděl).Heptoda píše:Děkuji za první odpověď, bylo by možné více připlížit , resp. přiblížit? Nebo je i někde již popsáno? Děkuji.
Edit: Už vím kde jsem ty VHF modulátory viděl. U těch lacinejch čínskejch videoher, a byly dokonce samostatně v krabičce, takže sehnat tohle a napojit jen napájení...
OK, děkuji za nakopnutí. Jdu teď spravit sítě, bych je zítra rozhodil po netu. Doma je pusto, snad bude něco v temných hlubinách skladů jiných sběratelů/majitelů, kteří za tvrdou měnu naši rádi odprodají,v bláhové naději, že by takto získali více prostoru na věci jiné. Ještě jednou díky, je to to nejrozumnější řešení.
Když už tu je to vlákno,... Jak jsou přidělané ony dvě černé dřevěné ozdoby před reproduktorem? Jsou oprýskané až běda, ale hřebíčky vidět žádné nejsou, nesundaval jste je někdy někdo ? Děkuji.
- Jirka84835751
- Moderátor
Vráťo,
koukni do tý bedny - 2 šroubky do dřeva vlevo a potom, já mám i vpravo, uprostřed., na 4001A mám po třech šroubkách z každé strany, ale lišty jen dvě.
PS čím se ten oloupaný černý "lak" dá opravit, aby to nebilo do brýlí?
koukni do tý bedny - 2 šroubky do dřeva vlevo a potom, já mám i vpravo, uprostřed., na 4001A mám po třech šroubkách z každé strany, ale lišty jen dvě.
PS čím se ten oloupaný černý "lak" dá opravit, aby to nebilo do brýlí?
Jojo, tak pěkně zakytované šroubky, resp. hlavy , jsem ještě neviděl. Že by to tak bylo z fabriky? Tomu nechci věřit, spíš už někdo opravoval. Nad tím nátěrem si taky lámu hlavu. Jeden bastlíř použil praprastaré zásoby , a z nich nějaký snad asfaltový lak. Prý podle toho smradu to takto definoval, na fotku od něj čekám. Zatím ta moje. Jinak si vybavuji dobu před cca 40 lety, a bylo to fakt dost lesklé. Pokud to bábrlinka něčím nenapajcovala.No, té se už nezeptám, že ano . Tak zatím díky ! (jdu udělat něco s tím nalakovaným spodkem, ).
Nevíte někdo, kde je popsán náhon stupnice radia v této tv, vč. uvedené délky lanka? Děkuju.
- Jirka84835751
- Moderátor
Vratislave, vidím, že přes závěje se asi nikdo nedostal ke klávesnici. Hledal jsem po složkách i webech, v žádné nic není, jen manuály dva, jak nasměrovat anténu atd. . Proto jsem odházel sníh do Galerie mé a jal se dokumentovat vlastní výdobytky v ní. Snad je obrázek lehce čitelný, možná i srozumitelný Tady přikládám, rukou neumělou, zmrzlou, nakresliv Tobě potěšení:
PS je to v poloze maximální kapacity ladícího C.
PS je to v poloze maximální kapacity ladícího C.