Upgrade fóra

Chybí Vám na fóru nějaké téma? Chcete něco vylepšit? Zde je prostor pro Vaše připomínky a návrhy.
Priby
Administrátor

Upgrade fóra

Příspěvek od Priby »

Dobrý den, z důvodu již neúnosné situace se SPAMem, jsem se rozhodl o upgrade fóra. Nyní to běží na nejnovějším PHPBB, tedy o 7 let novější verzi ;) . Snad to pomůže. S tím však souvisí i nutnost upgrade dalších doplňků, na tom budu postupně pracovat.
keszeg

Re: Upgrade fóra

Příspěvek od keszeg »

Mam aktualni Firefox a nefunguje, neco jste podelali, tohle pisu z Chromu na mobilu....
Priby
Administrátor

Příspěvek od Priby »

Když mi napíšete, že jsem něco podělal, tak to mě moc nemotivuje s tím něco, ve svém volném čase, dělat ;) .
keszeg

Příspěvek od keszeg »

Sorry, ale jste jak zenska! Jenom informuji, ze tam mate "chrobaka", t.j. bug, nehledejte skryte umysly.
Jan55

Příspěvek od Jan55 »

Tak již se mi podařilo se sem přihlásit na firefox a win11. Musel jsem vymazat sušenky a pak ještě aktualizovat heslo. Tak snad to bude fungovat.
Priby
Administrátor

Příspěvek od Priby »

keszeg píše: 03.09. 2026, 10:37 Sorry, ale jste jak zenska! Jenom informuji, ze tam mate "chrobaka", t.j. bug, nehledejte skryte umysly.
Ženská by neplatila ze svého 1 200 Kč ročně po dobu 13 let za provoz (na 2 roky jsme se tu skládali společně) a po večerech se neprohrabávala nastavením MySQL databáze a neaktualizovala konfigurační soubory kvůli upgradu tohoto fóra.

Možná jsem si jen přál trošku vděku místo nadávání, ale to jsem asi chtěl moc.

Takže asi tak.
Jirka84835751
Moderátor

Příspěvek od Jirka84835751 »

Za sebe bych rád poděkoval za dlouholetou správu zdejších stranek zřizovateli pod jménem Priby. Zřizoval je v dobré víře ku prospěchu nás všech, co se tady dokáží slušně bavit. Bohužel se nacházejí debilové, co musí své nicotné EGO ukazovat i tady svým spamováním. To, že se nedaří uplně eliminovat nejen SPAM,není jeho chybou. Vy,co se vyznáte a víte něco o provozu takových webových stránek, byste mu mohli být aspoň trochu nápomocni místo "krytyky". Nadávat umíme na všechno, pomáhat se ale chce málokomu.
Priby
Administrátor

Příspěvek od Priby »

Jirka84835751 píše: 07.09. 2026, 08:33 Za sebe bych rád poděkoval za dlouholetou správu zdejších stranek zřizovateli pod jménem Priby. Zřizoval je v dobré víře ku prospěchu nás všech, co se tady dokáží slušně bavit. Bohužel se nacházejí debilové, co musí své nicotné EGO ukazovat i tady svým spamováním. To, že se nedaří uplně eliminovat nejen SPAM,není jeho chybou. Vy,co se vyznáte a víte něco o provozu takových webových stránek, byste mu mohli být aspoň trochu nápomocni místo "krytyky". Nadávat umíme na všechno, pomáhat se ale chce málokomu.
Jirko, moc děkuji.
Jirka84835751
Moderátor

Příspěvek od Jirka84835751 »

Tomáši vím že není lehké bojovat s tím spamem. Už mě to taky víc než dráždí, ale nedokážu jinak pomoct, něž je banovat přes IP z celého světa, jméno je zbytečné, a ty naše nedočkavce bastlíře aspoň sprdnout. Ptal jsem se i dcery, jestli ví něco bližšího, ale ona víceméně obsluhuje a doplňuje položky do e-shop drogerie-domu.cz , který jsem jí platil. Nějaké základy se naučila a jede jenom rutinu. Asi u těch diskuzních fór je ten sw poněkud složitější asi si myslím.
Já jsem v software analfabet a když jsem jako technik dělal na EC1021 a později na ADT4700, tak téměř a hlavně hardware. Když jsem měl něco hledat s odkazem na SW, tak jsem odkázal na tehdelší SW kluky v kancelářských strojích, co byli v Olomouci.
Zkus oslovit i někoho z HRCS.cz, třeba se chytnou, i když diskuze - ty jejich "vsevjednom" taky mají muchy a občas se jim kousnou.
Já jedu (dřív jsem začínal na W3.1, W85 až po milenky) teď na W7 i W8 a zatím mám štěstí. Jenom u toho W8/HP mi nejde kurzor doleva ani přes Shift4. Nikdo neví, prý přeinstalovat - nemám šanci, CD nemám a osmiček sem i nechce zbavit se.. Známý mi dokonce vnutil W10 na nové desce i s SSDiskem, ale zatím jsem ho k internetu nepřipojil. Mám ho jako sklad i s 365 kama jako i ten W7 , pro všechny 2x sólo 1TB sklad.
Budu velmi rád, podaří-li se Ti "zvítězit nad lží a nenávistí".
Přeju Ti pevné nervy i výdrž v hledání oné "pověstné skuliny", kterou zneužívají.
...zdravím Tě, Jirka84835751
Priby
Administrátor

Příspěvek od Priby »

Jirka84835751 píše: 08.09. 2026, 17:21 Tomáši vím že není lehké bojovat s tím spamem. Už mě to taky víc než dráždí, ale nedokážu jinak pomoct, něž je banovat přes IP z celého světa, jméno je zbytečné, a ty naše nedočkavce bastlíře aspoň sprdnout. Ptal jsem se i dcery, jestli ví něco bližšího, ale ona víceméně obsluhuje a doplňuje položky do e-shop drogerie-domu.cz , který jsem jí platil. Nějaké základy se naučila a jede jenom rutinu. Asi u těch diskuzních fór je ten sw poněkud složitější asi si myslím.
Já jsem v software analfabet a když jsem jako technik dělal na EC1021 a později na ADT4700, tak téměř a hlavně hardware. Když jsem měl něco hledat s odkazem na SW, tak jsem odkázal na tehdelší SW kluky v kancelářských strojích, co byli v Olomouci.
Zkus oslovit i někoho z HRCS.cz, třeba se chytnou, i když diskuze - ty jejich "vsevjednom" taky mají muchy a občas se jim kousnou.
Já jedu (dřív jsem začínal na W3.1, W85 až po milenky) teď na W7 i W8 a zatím mám štěstí. Jenom u toho W8/HP mi nejde kurzor doleva ani přes Shift4. Nikdo neví, prý přeinstalovat - nemám šanci, CD nemám a osmiček sem i nechce zbavit se.. Známý mi dokonce vnutil W10 na nové desce i s SSDiskem, ale zatím jsem ho k internetu nepřipojil. Mám ho jako sklad i s 365 kama jako i ten W7 , pro všechny 2x sólo 1TB sklad.
Budu velmi rád, podaří-li se Ti "zvítězit nad lží a nenávistí".
Přeju Ti pevné nervy i výdrž v hledání oné "pověstné skuliny", kterou zneužívají.
...zdravím Tě, Jirka84835751
Dobrý den, jak vidíte problémy se SPAMem nyní, po upgrade fóra? Je to lepší, nebo stále stejné.
Odpovědět