Upgrade fóra
Upgrade fóra
Dobrý den, z důvodu již neúnosné situace se SPAMem, jsem se rozhodl o upgrade fóra. Nyní to běží na nejnovějším PHPBB, tedy o 7 let novější verzi
. Snad to pomůže. S tím však souvisí i nutnost upgrade dalších doplňků, na tom budu postupně pracovat.
Re: Upgrade fóra
Mam aktualni Firefox a nefunguje, neco jste podelali, tohle pisu z Chromu na mobilu....
Když mi napíšete, že jsem něco podělal, tak to mě moc nemotivuje s tím něco, ve svém volném čase, dělat
.
Sorry, ale jste jak zenska! Jenom informuji, ze tam mate "chrobaka", t.j. bug, nehledejte skryte umysly.
Tak již se mi podařilo se sem přihlásit na firefox a win11. Musel jsem vymazat sušenky a pak ještě aktualizovat heslo. Tak snad to bude fungovat.
Ženská by neplatila ze svého 1 200 Kč ročně po dobu 13 let za provoz (na 2 roky jsme se tu skládali společně) a po večerech se neprohrabávala nastavením MySQL databáze a neaktualizovala konfigurační soubory kvůli upgradu tohoto fóra.keszeg píše: 03.09. 2026, 10:37 Sorry, ale jste jak zenska! Jenom informuji, ze tam mate "chrobaka", t.j. bug, nehledejte skryte umysly.
Možná jsem si jen přál trošku vděku místo nadávání, ale to jsem asi chtěl moc.
Takže asi tak.
- Jirka84835751
- Moderátor
Za sebe bych rád poděkoval za dlouholetou správu zdejších stranek zřizovateli pod jménem Priby. Zřizoval je v dobré víře ku prospěchu nás všech, co se tady dokáží slušně bavit. Bohužel se nacházejí debilové, co musí své nicotné EGO ukazovat i tady svým spamováním. To, že se nedaří uplně eliminovat nejen SPAM,není jeho chybou. Vy,co se vyznáte a víte něco o provozu takových webových stránek, byste mu mohli být aspoň trochu nápomocni místo "krytyky". Nadávat umíme na všechno, pomáhat se ale chce málokomu.
Jirko, moc děkuji.Jirka84835751 píše: 07.09. 2026, 08:33 Za sebe bych rád poděkoval za dlouholetou správu zdejších stranek zřizovateli pod jménem Priby. Zřizoval je v dobré víře ku prospěchu nás všech, co se tady dokáží slušně bavit. Bohužel se nacházejí debilové, co musí své nicotné EGO ukazovat i tady svým spamováním. To, že se nedaří uplně eliminovat nejen SPAM,není jeho chybou. Vy,co se vyznáte a víte něco o provozu takových webových stránek, byste mu mohli být aspoň trochu nápomocni místo "krytyky". Nadávat umíme na všechno, pomáhat se ale chce málokomu.
- Jirka84835751
- Moderátor
Tomáši vím že není lehké bojovat s tím spamem. Už mě to taky víc než dráždí, ale nedokážu jinak pomoct, něž je banovat přes IP z celého světa, jméno je zbytečné, a ty naše nedočkavce bastlíře aspoň sprdnout. Ptal jsem se i dcery, jestli ví něco bližšího, ale ona víceméně obsluhuje a doplňuje položky do e-shop drogerie-domu.cz , který jsem jí platil. Nějaké základy se naučila a jede jenom rutinu. Asi u těch diskuzních fór je ten sw poněkud složitější asi si myslím.
Já jsem v software analfabet a když jsem jako technik dělal na EC1021 a později na ADT4700, tak téměř a hlavně hardware. Když jsem měl něco hledat s odkazem na SW, tak jsem odkázal na tehdelší SW kluky v kancelářských strojích, co byli v Olomouci.
Zkus oslovit i někoho z HRCS.cz, třeba se chytnou, i když diskuze - ty jejich "vsevjednom" taky mají muchy a občas se jim kousnou.
Já jedu (dřív jsem začínal na W3.1, W85 až po milenky) teď na W7 i W8 a zatím mám štěstí. Jenom u toho W8/HP mi nejde kurzor doleva ani přes Shift4. Nikdo neví, prý přeinstalovat - nemám šanci, CD nemám a osmiček sem i nechce zbavit se.. Známý mi dokonce vnutil W10 na nové desce i s SSDiskem, ale zatím jsem ho k internetu nepřipojil. Mám ho jako sklad i s 365 kama jako i ten W7 , pro všechny 2x sólo 1TB sklad.
Budu velmi rád, podaří-li se Ti "zvítězit nad lží a nenávistí".
Přeju Ti pevné nervy i výdrž v hledání oné "pověstné skuliny", kterou zneužívají.
...zdravím Tě, Jirka84835751
Já jsem v software analfabet a když jsem jako technik dělal na EC1021 a později na ADT4700, tak téměř a hlavně hardware. Když jsem měl něco hledat s odkazem na SW, tak jsem odkázal na tehdelší SW kluky v kancelářských strojích, co byli v Olomouci.
Zkus oslovit i někoho z HRCS.cz, třeba se chytnou, i když diskuze - ty jejich "vsevjednom" taky mají muchy a občas se jim kousnou.
Já jedu (dřív jsem začínal na W3.1, W85 až po milenky) teď na W7 i W8 a zatím mám štěstí. Jenom u toho W8/HP mi nejde kurzor doleva ani přes Shift4. Nikdo neví, prý přeinstalovat - nemám šanci, CD nemám a osmiček sem i nechce zbavit se.. Známý mi dokonce vnutil W10 na nové desce i s SSDiskem, ale zatím jsem ho k internetu nepřipojil. Mám ho jako sklad i s 365 kama jako i ten W7 , pro všechny 2x sólo 1TB sklad.
Přeju Ti pevné nervy i výdrž v hledání oné "pověstné skuliny", kterou zneužívají.
Dobrý den, jak vidíte problémy se SPAMem nyní, po upgrade fóra? Je to lepší, nebo stále stejné.Jirka84835751 píše: 08.09. 2026, 17:21 Tomáši vím že není lehké bojovat s tím spamem. Už mě to taky víc než dráždí, ale nedokážu jinak pomoct, něž je banovat přes IP z celého světa, jméno je zbytečné, a ty naše nedočkavce bastlíře aspoň sprdnout. Ptal jsem se i dcery, jestli ví něco bližšího, ale ona víceméně obsluhuje a doplňuje položky do e-shop drogerie-domu.cz , který jsem jí platil. Nějaké základy se naučila a jede jenom rutinu. Asi u těch diskuzních fór je ten sw poněkud složitější asi si myslím.