Talisman 305 - stupnice + zadní stěny
- Jirka84835751
- Moderátor
Talisman 305 - stupnice + zadní stěny
pokus č.1A
- Jirka84835751
- Moderátor
Re: Talisman 305 - stupnice
Pokus č.2 - pomocí scanování
- Jirka84835751
- Moderátor
3.pokus - GIF
- Jirka84835751
- Moderátor
4. pokus - JPEG
Tedy máš na výběr z několika vaviant uložení - prosím znalejší , dejte mi vědět , jak to je nejlepší .
Základní rozměry: 55 x 146 mm.
Děkuji za pozitivní kritiku - mám poprve tyto varianty zobrazení na podívání a stažení i pro vás ostatní.
Tedy máš na výběr z několika vaviant uložení - prosím znalejší , dejte mi vědět , jak to je nejlepší .
Základní rozměry: 55 x 146 mm.
Děkuji za pozitivní kritiku - mám poprve tyto varianty zobrazení na podívání a stažení i pro vás ostatní.
Jirka, ďakujem vám za ochotu a naskenovanie stupnice. Z tých obrázkov si určite niečo vyberiem, dám si to vytlačiť v grafickom štúdiu na transparentnú samolepiacu fóliu- pomôže mi to skompletovať moju 305U. Chcel by som vám navrhnúť, aby ste svoju prácu (naskenovanie obrázkov stupnice) ponúkli do fondu skenov stupníc na radiohistoria.sk tak, aby to v budúcnosti poslúžilo aj ostatným. A možno by sa dala nejaká "banka" takýchto vecí začať utvárať aj tu na rádio-fóru. Admin vám asi poradí. Ešte raz ďakujem.
J. Pálka
Banská Bystrica
J. Pálka
Banská Bystrica
Ještě Tesla TALISMAN...
- Jirka84835751
- Moderátor
Františku,
díky za doplnění i jiných variant Talismánka. Jinak si dovolím podělit se o dosavadní "zkušenost" s ukládáním obrázků zde, co jistě je celkem intuitivní postup (skoro).
Příloha, (popisy v poznámce dtto), Vybrat soubor, Přiložit soubor , naběhne další možnost Vybrat atd., obrázky jsou pod sebou v pořadí odspodu jak se vkládaly, nikoli odshora - max 3kusy povoleny / 256K (mám vyzkoušeno i drobátko navíc , ale ještě ne konečné omezení), ale při Náhledu lze použít Umístit do příspěvku, naskočí přímo do textu, kde zůstal kurzor. Odeslat a je vše venku !!! (Snad ze sebe nedělám moc velkého blbce.)
díky za doplnění i jiných variant Talismánka. Jinak si dovolím podělit se o dosavadní "zkušenost" s ukládáním obrázků zde, co jistě je celkem intuitivní postup (skoro).
Příloha, (popisy v poznámce dtto), Vybrat soubor, Přiložit soubor , naběhne další možnost Vybrat atd., obrázky jsou pod sebou v pořadí odspodu jak se vkládaly, nikoli odshora - max 3kusy povoleny / 256K (mám vyzkoušeno i drobátko navíc , ale ještě ne konečné omezení), ale při Náhledu lze použít Umístit do příspěvku, naskočí přímo do textu, kde zůstal kurzor. Odeslat a je vše venku !!! (Snad ze sebe nedělám moc velkého blbce.)
Ďakujem za objasnenie "rodostromu" Talismanov, p. Peřina. Po týchto znalostiach som sa rozhodol, že si radšej objednám u p. Škrabala originál stupnice pre 305U (základný typ) - nech stupnicou nepokazím originalitu tohoto môjho zbierkového prístroja. Takže voľne povedané: je možné považovať TELEGRAFIA 7P za zakladajúci typ celej nasledujúcej rady TALISMANOV (aj po znárodnení)?