Metex M 4650 CR
-
Metex M 4650 CR
Hezký den všem, dostal se mi do spárů multimetr Metex M 4650 CR a vypadá, že je funkční. Jelikož má nejspíš mnohem víc funkcí než multimetr, který používám doposud, rád bych k němu sehnal návod k použití v češtině. Nemáte někdo navíc nebo třeba sken? Děkuji předem.
Re: Metex M 4650 CR
Co třeba: https://www.google.com/search?q=Metex+M ... e&ie=UTF-8
EDIT: pardon, to není v češtině, nějak jsem přehlédnul...
EDIT: pardon, to není v češtině, nějak jsem přehlédnul...
-
No právě. Bohužel moje znalost cizích jazyků není mojí předností
- rakato11
- Kontaktovat uživatele:
Mám vážné obavy zda vůbec existuje na tento multimetr český manuál neboť strejda googl tak jako uživateli Heptoda mi poskytnul také pouze manuály v angličtině. Já bych se prostě řídil tímto manuálem a vzal si na pomoc Google translator když už by došlo k tomu že něčemu opravdu nerozumím.
Pro zajímavost, můžeš nám prozradit jaký doposud používáš multimetr?
Pro zajímavost, můžeš nám prozradit jaký doposud používáš multimetr?
Již řádku let objednávám výhradně přes Cashback portál kde mi vrátí část peněz z nákupu. Aby byla odměna připsána na účet je důležité se zaregistrovat v tomto Cashback portálu a následně přes tento portál nakupovat ve vybraných obchodech.
Tenhle metex mám doma, je k tomu disketa a někde mám, teploměrovou sondu, ale zrovna ji nemám po ruce. V dnešní době je ta disketa na prd Kdysi jsem ho získal z práce. Používám ho na běžné měření, nic víc a to stačí.
-
Našel jsem na Aukru starý inzerát a tam na fotce český návod, včetně té velké diskety byl, takže předpokládám, že existoval. Teď mám multimetr MY64, tuším že z GM nebo z Conrada, to už nevím. Je pravda, že mi doposud stačil, takže nejspíš i když neobjevím všechny funkce toho Metexu, asi neumřu ani neutrpím nějakou psychickou újmu. Začínal jsem s východoněmeckým analogovým měřákem a taky to šlo…
Martin 1374: Hm, tak to by mne taky zajímalo, ten český návod, i když ho nepotřebuji. Ale nějak nechápu tu velkou disketu? Já mám tu malou 3,5", velká byla 5,25" a ta by se tam ani nevešla. Ten můj Metex má datum prodeje z roku 1999.
-
Jan55: Možná jsem se blbě podíval, je pravda, že disketu a disketovou jednotku jsem naposledy používal před více než deseti lety, v minulé práci, v jednom předpotopním NC stroji. Od té doby je to historie... Vidím to tak, že si stáhnu ten anglický návod a s pomocí strejdy Gůgla a mé chabé znalosti angličtiny si s tím budu v zimě hrát...
Martin 1374 , myslím si, že to zvládneš. Jsou tam i tabulky a těch pár vět, to nebude problém.