Vzkazovník
Re: Vzkazovník
Napsal jsem adminovi vzkazovníku, tak se na to podívá o co jde a uvidíme. Banán asi taky nebude to pravé ořechové
Tak to vypadá, že vyrostl novej banán!
- Jirka84835751
- Moderátor
Vidím, že tady jsme po loňských peripetiích stále v provozu díky našemu Pribynovi a některými registrovanými. Díky jemu je toto fórum stále bez omezení dokonce konečně bez zbytečných spamerů a přístupné i pro členy HRČS , kteří mají svoje "MaxSite" f=orum mimo provoz už od soboty,majitel na ně z vysoka dlabe a navíc všechny příspěvky odstranil .Po snaze "Vložit příspěvek" reakce:
Chybně zadané jméno
Chybně zadán text
Tato návštěvní kniha neobsahuje žádný příspěvek.
Aniž bych se o cokoli pokusil.
Ještě že tady je i dlouhodobá historie. Vítejte...
Chybně zadané jméno
Chybně zadán text
Tato návštěvní kniha neobsahuje žádný příspěvek.
Aniž bych se o cokoli pokusil.
Ještě že tady je i dlouhodobá historie. Vítejte...
Jirko, pravdu díš. Včera jsem tam zaznamenal barevnou stránku místo vzkazovníku, dnes je tam bílá stránka s tím co píšeš. Když jsme minule nadávali na Banán a psali, "což to vše dát sem", tak se to neujalo. No a je vidět výsledek. Tenhle hosting asi nebyl ten pravýořechový. Zatím nemám od admina z banánu zprávu co s tím
Tak jsem zatím zjistil od admina, že server napadli hekři už před třemi nedělami, to byl asi ten výpadek jak se tu psalo. Takže tohle byl asi ten smrtící úder Musíme počkat, až to tam opraví správce a pak se uvidí. Aspoň tolik co jsem se dozvěděl.
Tak už to konečně funguje