Gramo NC410
Gramo NC410
Dobrý den,
renovuji toto gramo a chybí mi dvě věci.
1) závaží ramínka na dostavení přítlaku přenosky.
Pokud by mi mohl někdo oměřit a poslat, moc by mi to pomohlo.
2) držák přenosky, přenoska byla jen naražená na dva šrouby. Podle mě tam musel být nějaký držák, těmi šrouby přišroubovaný. Prosím o případné foto.
Děkuji
renovuji toto gramo a chybí mi dvě věci.
1) závaží ramínka na dostavení přítlaku přenosky.
Pokud by mi mohl někdo oměřit a poslat, moc by mi to pomohlo.
2) držák přenosky, přenoska byla jen naražená na dva šrouby. Podle mě tam musel být nějaký držák, těmi šrouby přišroubovaný. Prosím o případné foto.
Děkuji
Re: Gramo NC410
Posílám nákres závažíčka
ad2) přesně nevím, o co jde - magnetodynamická přenoska se standardně montuje dvěma šrouby přímo k hlavě ramínka.
ad2) přesně nevím, o co jde - magnetodynamická přenoska se standardně montuje dvěma šrouby přímo k hlavě ramínka.
Díky moc,
výkres závažíčka je luxusní a fotka také.
Jen v ramínku mám zalité matky a držák přennosky jsem musel trochu obrousit na stranách.
Ještě jednou děkuji.
Můžu se zeptat kam ukládáte obrázky pro vložení do příspěvku?
Já od té doby, co mi zrušili sweb nevím jak to dělat.
výkres závažíčka je luxusní a fotka také.
Jen v ramínku mám zalité matky a držák přennosky jsem musel trochu obrousit na stranách.
Ještě jednou děkuji.
Můžu se zeptat kam ukládáte obrázky pro vložení do příspěvku?
Já od té doby, co mi zrušili sweb nevím jak to dělat.
Dobrý den,
dávám dohromady tento gramofon, sháním mezikolo. Dokázal by mi někdo poradit, nabídnout alternativu jestli nepasuje z jiného modelu. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
dávám dohromady tento gramofon, sháním mezikolo. Dokázal by mi někdo poradit, nabídnout alternativu jestli nepasuje z jiného modelu. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
- Jirka84835751
- Moderátor
Venco, mám "něco" navíc. Neslibuju, možná budu nápomocný.
Otevři si na oldradio.cz, tam je manual (str.3,4) a podle výkresu zadej číslo položky.
Otevři si na oldradio.cz, tam je manual (str.3,4) a podle výkresu zadej číslo položky.
Zdravím Jirko,
na obrázku 3, je to číslo dilu 49,50 mezikolo sestavené. Byl bych vděčný za pomoc.
na obrázku 3, je to číslo dilu 49,50 mezikolo sestavené. Byl bych vděčný za pomoc.