Columbia
Columbia
Ahoj všem, znáte někdo tento sat. přijímač? Je to jen na volné kanály,(nemá slot na kartu),bohužel nevím jak jej naladit.No,ono se mi to spíše nedaří .Nemáte někdo manuál,nebo odkaz či vlastní zkušenost o kterou se chcete rozdělit? Děkuji předem za Váš drahocenný čas.
- Jirka84835751
- Moderátor
Re: Columbia
Re:Heptoda
Už se díváme s kolegou, kde by se něco dalo najít - nic ale neslibuji.
RE2:ten sat analog bude 30.4. taky po smrti takže tam už se toho moc nenajde, ale hledáme.
Už se díváme s kolegou, kde by se něco dalo najít - nic ale neslibuji.
RE2:ten sat analog bude 30.4. taky po smrti takže tam už se toho moc nenajde, ale hledáme.
Naposledy upravil(a) Jirka84835751 dne 13.02. 2012, 17:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
No mám obavu, že nic ani nenaladíš. Je to analogovej satelit, a analogové vysílání na většině družic skončilo.
Díky za vysvětlení,jj, člověk se pořád učí.Takže využití = 0 . Alespoň, že není ohyzdný; tak půjde do sbírky a časem na výměnu nějakému sběrateli.Zítra pokračuji v úklidu, třeba něco ještě bude
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě i v dnešní době na něj chytíte několik stanic ze satelitu Astra 19,2E,bohužel vysílání bude ukončeno 30.4.2012 takže na vyzkoušení moc času nezbývá.
zde je přehled programů:
http://www.parabola.cz/prehledy/televize-analog/
zde je přehled programů:
http://www.parabola.cz/prehledy/televize-analog/
- Jirka84835751
- Moderátor
TAK TADY MÁM JEŠTĚ DOPLNĚNÍ ZNALEJŠÍHO ČLOVÍČKA:
Analog je vysílán už pouze z 19,2E takže otázka je na co je ta jeho anténa směrovaná a jednak je důležitý také použitý LNB. Pokud je použitý třeba monoblok nebo několik LNB s dnešním Diseq přepínačem tak to určitě fungovat nebude. Jinými slovy: myslím si že fungovat by to mohlo pouze s jednoduchým LNB konvertorem nasměrovaným na 19,2E,s ničím jiným. Ale je to jen můj dohad na dálku,100% být rozhodně nemusí.
Analog je vysílán už pouze z 19,2E takže otázka je na co je ta jeho anténa směrovaná a jednak je důležitý také použitý LNB. Pokud je použitý třeba monoblok nebo několik LNB s dnešním Diseq přepínačem tak to určitě fungovat nebude. Jinými slovy: myslím si že fungovat by to mohlo pouze s jednoduchým LNB konvertorem nasměrovaným na 19,2E,s ničím jiným. Ale je to jen můj dohad na dálku,100% být rozhodně nemusí.
Nemáte někdo manuál,nebo odkaz či vlastní zkušenost o kterou se chcete rozdělit? Děkuji předem za Váš drahocenný čas.