Renovace Tesla Kriváň
Renovace Tesla Kriváň
Zdravím všechny, sháním nějakého zdatného kutila co by mi pomohl zrenovovat nálezovou televizi Teslu Kriváň Orava. Rád bych aby běžela bez problémů celý den a mohl jsem na ni přehrát nějaké multimédia z převodníků. Jsem z Plzně, mohu dojet kamkoliv do 100 km. Odměna po dohodě jasná.
Re: Renovace Tesla Kriváň
Zdravím, já jsem z Obory u Kaznějova, což je kousek. Jak konkrétně si tu pomoc představuješ?
Tak to bych taky rád znal, jak si tu renovaci představuje. Dovedu si představit, že to dá dost velkou práci a taky shánění náhradní díly. Cena by byla dost veliká, tak jsem zvědavý, s čím přijde a co bude ochoten do toho investovat.
-
Inu, jak se říká, kdo chce opici, musí mít na banány. Jenom svitkové kondy vyjdou možná na tisícovku.
Nějak mi přijde podezřelé to, že se Bonix neozývá. Když po někom něco chci, tak pak reaguji na odpovědi. 

Psal mi SZ. Prý už mu sem už nejde vložit příspěvek.
No původně chtěl udělat kompletní renovaci. Ale na zakázku já nedělám, netěší mě to. Nicméně s pomocí třeba s oživením bych neměl problém. Nakonec jsme se domluvili, že koupí jednoho mého Ametysta.
Ametysta jsem přinesl do tepla a po aklimatizaci zapnul. Běží stejně pěkně jako před odstávkou, až je mi líto ho pustit. Ale musím být k sobě tvrdej, dva mi musí stačit.....
Ametysta jsem přinesl do tepla a po aklimatizaci zapnul. Běží stejně pěkně jako před odstávkou, až je mi líto ho pustit. Ale musím být k sobě tvrdej, dva mi musí stačit.....

Jardak: Tak to chápu, ten vypadá nádherně, jako z fabriky. Ten bude asi drahý, musel dát mnoho práce.