nevím , co si kdo o mně myslí, ale troufnu si sdělit svůj názor na Tvůj druh (re)akce v rámci rad méně zkušeným. Přestože ctím "nad nikoho se nepovyšuj, před nikým se neponižuj", uvědomuji si díky Tvému příspěvku, že kdysi na Elektrobaslírně diskuzní forum dospělo do stadia "když nejsi od fochu tak se obrať na opravnu a neotravuj tady". Kdysi byla vstřícnější. Proto možná přišel nápad Někoho k založení zdejšího "lidovějšího" fora na téma kolem historických elektronek a elektrotechniky obecně, především pro mladé obdivovatele "světýlek" od elektronek. Díky Jemu za tento počin.

Byl bych nerad , a jistě i mnozí jiní, kdyby Radio-forum.cz dopadlo stejně

Pokud se , osobně já, probudím do pochmurného, ufňukaného , skoro až hnusného rána, s bolavou hlavou, pak nerozdávám stejnou náladu,spíš naopak. Snažím se ji od někoho pozitivního získat. Pokud jsem ochoten odpovídat, obvykle vycítím, že tazatel je méně zkušený než já. Přes své "mládí" se mám stále co učit i od podstatně mladších.
Prvotní informace - odkazy - se opakují skoro na všech fórech, kde se "lajk ptá odborníka". Zkus toto forum brát stejně pozitivně, zjistíš , že je krásně na světě i přes mizerný důchod.
Děkuji za mlčící (vět-men)šinu a přeji Ti krásný nejen dnešní "usoplený" den.