Hvězda 54
Hvězda 54
Ahoj, nemáte někdo po ruce nějaký pěkný obrázek Hvězdy 54 z vlastních zdrojů ?
Díky
Mirek
Díky
Mirek
Re: Hvězda 54
Možno tu budem za blba.Ale čo to je?
Ruské rádio Zvezda 54 ve francouzském stylu....
- Přílohy
-
- 35_1_sb.jpg
- (23.57 KiB) Zatím ještě nestaženo
Už som mudrejši.Dakujem.Pekne,chcel by som ho mať doma.Asi taka ista je aj tu:http://oldradio.onego.ru/.
V Radiojournalu č. 63/2008 je na Zvezdu-54 servisní návod. Jsou tam i fotky Excelsioru-52, ze kterého Sověti okopírovali Zvezdu. je tam i fotka luxusnější verze Excelsioru: "Avantgard" který jsem vyfotil na jedné burze v Utrechtu - ale byl moc drahý. Avangard Sověti neokopírovali, přišli jim nejspíš moc futuristické...
Na obrázku je jeden ze tří přijímačů Zvezda-54 podle kterých jsem tehdy ten servisák stvořil. Tuhle Zvezdu jsem si nechal ve sbírce.
Na obrázku je jeden ze tří přijímačů Zvezda-54 podle kterých jsem tehdy ten servisák stvořil. Tuhle Zvezdu jsem si nechal ve sbírce.
tak tohgle radio mam k prodeji jen prasklí blast ten dolni bíli jinak funkcni vcetně org navodu v rustine pripadný zajemci se hlaste na suchomelpetr seznam.cz
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo osobní zkušenosti s obnovou lakování tohoto přijímače a byl by mi ochotný popsat postup ?
Z ruských stránek vím že to jde, prvně se udělá nástřik a pak se přes nějakou mřížku ručně vytvoří "vzor hadí kůže".
Nejedná se mi jen o nějakou retuš, ale o obnovu celého laku na přijímači.
Z ruských stránek vím že to jde, prvně se udělá nástřik a pak se přes nějakou mřížku ručně vytvoří "vzor hadí kůže".
Nejedná se mi jen o nějakou retuš, ale o obnovu celého laku na přijímači.