Radia prodej
Radia prodej
v ostravskem bazaru u Sýkorova mostu je funkční Fidelio za 399.- Kč.
plus R4900 plus Festival plus Juwel 2 plus Tarantela stereo plus Rossini stereo (bez echa) plus dalsi v cenach do 499.-Kc.
Jsou na nich stitky Cs rozhlasu studio ostrava
Ja bych je bral vsecky ale nemam je kde dat a navic nemam potrebne sladovaci pristroje. Vsechny schemata mam, mohu zaslat ( Kotek )
plus R4900 plus Festival plus Juwel 2 plus Tarantela stereo plus Rossini stereo (bez echa) plus dalsi v cenach do 499.-Kc.
Jsou na nich stitky Cs rozhlasu studio ostrava
Ja bych je bral vsecky ale nemam je kde dat a navic nemam potrebne sladovaci pristroje. Vsechny schemata mam, mohu zaslat ( Kotek )
Re: Radia prodej
co to je za bazar? mají tam i radiomagnetofony?
Koupím to Rossini stereo ,ale s podmínkou ,že má dobrou stupnici .Cenu navrhněte .Hezký den .Karel
Karle, myslím, že bys měl napsat nebo zavolat do toho ostravského bazaru, tady se to jen dává na vědomost 

kfrydek@tiscali.cz píše:Koupím to Rossini stereo ,ale s podmínkou ,že má dobrou stupnici .Cenu navrhněte .Hezký den .Karel
Než se rozhoupete, tak tam už nic není. Tam to kupujou i laici, jen pro okrasu.
-
Dobrý den,
nějak mi přeběhlo před očima ...Tarantela, všechny schemata mam, mohu zaslat ...
Jestli je máte v nějaké naskenované podobě, mohl byste mi zaslat to schéma Tarantely, zkoušíme ji přeladit a nemáme celé pásmo, třeba to dáme lépe dohromady.
Moc díky Mirek
miroslav.skopek@seznam.cz
nějak mi přeběhlo před očima ...Tarantela, všechny schemata mam, mohu zaslat ...
Jestli je máte v nějaké naskenované podobě, mohl byste mi zaslat to schéma Tarantely, zkoušíme ji přeladit a nemáme celé pásmo, třeba to dáme lépe dohromady.
Moc díky Mirek
miroslav.skopek@seznam.cz