Radio Fidelio NDR - problém

Vše okolo historických rádií
Heptoda

Re: Radio Fidelio NDR - problém

Příspěvek od Heptoda » 25.11. 2012, 14:47

Ha, HA, tož si asi répnu.Nerad. :oops: Citace z posledního příspěvku: ČÍST , ASPOŇ MNĚ, NUTILI JAKO PRVNÍ ÚKOL UŽ V PRVNÍ TŘÍDĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY. A nyní citace trochu výše: možná je jen někde svod ve filtračních kondech, které nebyly dlouho v provozu ,... a na závěr, do třetice citace z úplně prvního příspěvku: Radio doteď hrálo, bohužel odešla jedna EL 95, .. .z toho jaksi nevyplývá, že NEBYLO používáno, či snad ano?Nebo jsme nečetli pozorně? :lol: A teď vážně: Číst i předchozí příspěvky ve vláknu,resp. nečíst, to je nešvar na všech webech.Někdy z nevědomosti, přehlédnutí a pod.To beru.Pokud to někdo dělá ustavičně, opakuje již napsané atd., to mne již zvedá ze židle. Fakt je, že nikdo z nás neví vše, tedy jak dlouho hrálo dříve,došlo ke zhoršování příjmu či reprodukce,jaké zvuky se ozývaly aj. .Tudíž tu každý rozvíjíme nějakou úvahu a stavíme ji tak trochu na vodě.Ale tak to již chodí.
Pro pana jjendu : nabídka platí stále, záleží na Vás.(viz předchozí SZ).
Hezký zbytek víkendu pánové a vzhůru do nového týdne!! (už aby byl pátek, sakra. :x .)
Jirka84835751
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka84835751 » 25.11. 2012, 15:23

Vráťo, právě se mi zapnul v makovici :idea: a taky právě proto, že nebyly "dodány relevantní informace", tak jsem na původní dotaz odpověděl, jak bylo třeba. Kecat hodinu o ničem chodím do hospody k pivu. Tedy vážně: nevím, kolik znalostí má "právník i jenda" v oboru Radiotechnika (nemluvím o oboru elektronika, elektrotechnika atd.). Jinak ale opravdu velmi často "...úvahu a stavíme ji tak trochu na vodě.Ale tak to již chodí" se učím hlavně díky nesčetným "www.Fórům.cz" ne "ftipům", protože jsem v praxi měl zato, že se bavím s konkrétní osobou a navzájem konkrétně argumentujeme daný problém. Třeba tu 605A mám ve třech provedeních a teprve díky Tobě teď jsem je donesl na dílnu před šňupák !!!, ne proto , aby mi tady zavazely a já o ně zakopával rok, ale abych je konečně dal dokupy=dohromady (ne do kupy ani do hromady !!! - to jsem provedl s pěti z devíti talismanů). :D

PS jenda není jjenda
Jinak máš jako téměř vždy větší pravdu z těch, co se ledakde publikují :lol:
Pjekné vykend z Olomóca :!:
drakulka

Příspěvek od drakulka » 05.04. 2014, 10:54

v ostravskem bazaru u Sýkorova mostu je funkční Fidelio za 399.- Kč.

plus R4900 plus Festival plus Juwel 2 plus Tarantela stereo plus Rossini stereo (bez echa) v cenach do 499.-Kc.
Jsou na nich stitky Cs rozhlasu studio ostrava

Ja bych je bral vsecky ale nemam je kde dat a navic nemam potrebne sladovaci pristroje. Vsechny schemata mam, mohu zaslat ( Kotek )
elka

Příspěvek od elka » 05.04. 2014, 15:27

Asi jsi přehlédl, že příspěvek na který odpovídáš je cca 1,5 roku starý, čili už asi tvá snaha pomoci nebude moc aktuální, ale na druhé straně se třeba může někomu hodit informace o sortimentu v ostravském bazaru u Sýkorova mostu - i já tam vždy při cestě okolo vstoupím.
Odpovědět