Tesla 820A změnový list č. 6
Tesla 820A změnový list č. 6
Vážení kolegové,
nemáte někdo a nebyl byste případně ochotný poslat mi Změnový list č.6 pro radio Tesla 820A. Mail vladimir(zav)hkfree(tečka)org.
Našel jsem ho jen na Radiohistoria.sk a odtud bohužel nejde stáhnout.
Předem děkuji a přeji všem krásné a klidné Vánoční svátky a v Novém roce kromě pevného zdraví mnoho sběratelských úspěchů.
Vladimír
nemáte někdo a nebyl byste případně ochotný poslat mi Změnový list č.6 pro radio Tesla 820A. Mail vladimir(zav)hkfree(tečka)org.
Našel jsem ho jen na Radiohistoria.sk a odtud bohužel nejde stáhnout.
Předem děkuji a přeji všem krásné a klidné Vánoční svátky a v Novém roce kromě pevného zdraví mnoho sběratelských úspěchů.
Vladimír
Re: Tesla 820A změnový list č. 6
Zkuste oslovit přímo pana Cingela a on vám ho pošle do mailu. Aspoň takto jsem od něj jedno schéma dostal.
- Jirka84835751
- Moderátor
Našel jsem k tomuto připomínky mezi ostatními zde: 1039A Dominant na www.oldradio.cz
Pokud sháníš například úpravy...
Pokud sháníš například úpravy...
Změnový list sice nemám, ale pamatuji si, že v něm byla uveřejněná změna nf předzesilovače pro zmenšení tolik kritizované úrovně šumu. Ve vstupním modulu "J" zůstala jen regulace vyvážení a regulace hlasitosti byla z něj přemístěna na výstup korekcí do modulu "K", kde byl pro tento učel přidán ještě jeden IO A284.
- Jirka84835751
- Moderátor
VVladimíre, poslal jsem SZ.
Děkuji všem, co se mi ozvali, mám jak celý změnový list, tak i výcucy pro 820A.
Takže hezké a klidné svátky všem a mnoho úspěšných renovací v novém roce.
Vladimír
Takže hezké a klidné svátky všem a mnoho úspěšných renovací v novém roce.
Vladimír
Ahoj Vladimíre, čeká mě oprava tohoto rádia. Byl bys ochoten mi poslat změnový list, případně další informace k doladění na kmitočet 108MHz. Adresa je rudolf1960(zav)email(tečka)cz. Na úpravu korekcí jsem zvědavý. Nevím jak poslední, ale první, který mám i já, normu HiFi jaxi neplnily.
Dík a pěkné Vánoce.
Dík a pěkné Vánoce.