Pochlubte se mizernym stavem
Re: Pochlubte se mizernym stavem
Myslím, že jsi blízko stupňů vítězů soutěže. Dovedu si živě představit stav těch "dílů" uvnitř, možná přežily elektronky, jsou-li tam, a knoflíky, pokud je vůbec půjde nedestruktivně sundat .
Jo, fotka by byla fajn.
Ale jestli ten posun od zdi kvuli foceni stroj prezije bez zmen geometrickych rozmeru.
Ale jestli ten posun od zdi kvuli foceni stroj prezije bez zmen geometrickych rozmeru.
Ja mám v takom stave ešte v horšom stave TV Tesla 4001 vôbec rozmýšlam či a do toho pustiť kisňa zožratá červotočom a chasiss to ani nevravím a čo tam chýba to nemám šancu zohnať
Zde bylo dokonce prostreno.
K tem orechum se podavala jako priloha membrana z repraku
K tem orechum se podavala jako priloha membrana z repraku
To já jsem měl nejen prostřeno, ale vytvořen celý bejvák, k vůli tomu vyžraly i měděné dráty které jim vadily. Do rohu chodily na WC, tam už hliník krapet degradoval. Z reproduktoru vyžraly téměř vše. Zbytek obsadil červotoč.
Krasny stroj, stalo to za namahu.
To hnizdo jsem mel pod sasi taky z VF civek, myslim ze to byl Telefunken .
Piplal jsem se s tim hodne dlouho, ale hraje.
Pokud je to zahnizdene radio, vc. WC, je to obvykle i strasny smrad zazrany uz do soucastek. Teplo pajky pri praci napovi.
To hnizdo jsem mel pod sasi taky z VF civek, myslim ze to byl Telefunken .
Piplal jsem se s tim hodne dlouho, ale hraje.
Pokud je to zahnizdene radio, vc. WC, je to obvykle i strasny smrad zazrany uz do soucastek. Teplo pajky pri praci napovi.