Zrušení registrace
Zrušení registrace
Hezký den všem. Dnes jsem obětoval skoro hodinu a ne a ne přijít na to, jak zde zrušit registraci. Vypadá to, že to je asi jen v pravomoci všemocných moderátorů. Pokud ne, tak musím otravovat admina. Také mohu špatně hledat, pochopitelně. Takže, pokud má někdo tu MOC, prosím, zrušte mou registraci na tomto dříve docela příjemném webu. DĚKUJI!!!!
EDIT: vidím, že je to ve špatné "škatulce", sorry....
EDIT: vidím, že je to ve špatné "škatulce", sorry....
- vofo
Re: Zrušení registrace
Škoda,
naučili jsme se být k sobě netolerantní, útoční. Chybí nám empatie k těm druhým.
No nic, doba je taková jaká je a lepší už to nebude.
Asi by se sem neměla tahat politika a osočování někoho za jeho názor.
Tak nashle v lepších časech......
naučili jsme se být k sobě netolerantní, útoční. Chybí nám empatie k těm druhým.
No nic, doba je taková jaká je a lepší už to nebude.
Asi by se sem neměla tahat politika a osočování někoho za jeho názor.
Tak nashle v lepších časech......
-
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
Heptodo, nemyslíš, že ses unáhlil? Proč se ti tento web již nezdá příjemný? No, nepříjemné mohou být ty spamy, ale admini je čas od času vymažou... Co je opravdu nepříjemné, je že fórum je málo navštěvované a je tu málo nových příspěvků. Svým odchodem k tomu ještě přispěješ .
Jak pozoruji, ne záměrně, Heptodovo počínání zde, přijde mi to jako ukřivděné děcko, které neví co si se sebou samotným počít. Byla doba, kdy skončil roli moderátora (ale stejně pořád moderátor byl) a to jen proto, že se někdo opovážil dát kritiku na něj. A máme to tu zase v jiné podobě. Sakra chlape vzpamatujte se a začněte se chovat jako chlap a nekňourejte tu, nesluší vám to.
- Jirka84835751
- Moderátor
Jen pro zajímavost:
rusáci se "přestěhovali" dokonce i na VPN do Holanska nebo do Nizozemí a nadále se "baví!" na .... x zdejších
stránkách skoro stále stejným obsahem svých odkazů na "zajímavé..", proti kterým tady někteří se chtějí zastřelit Moderátora.
Dokáží JENOM UBLIŽOVAT jenom zbraněmi a to od dávnověku i středověku, místo aby byli pokrokoví = rusáci.
Co naplat... asi se dotyčným přestal líbit obsah s příspěvky na 1951 tématech dohledatelných v historii na zdejších stránkách.
Sice nejsem autorem tohoto vebu, ale děkuji Pribymu za jeho nápad,
mně se tady líbí - i přes "ublíženecké" názory některých nepřejících škarohlídů.
PS stále stejný : nedejme se odradit
rusáci se "přestěhovali" dokonce i na VPN do Holanska nebo do Nizozemí a nadále se "baví!" na .... x zdejších
stránkách skoro stále stejným obsahem svých odkazů na "zajímavé..", proti kterým tady někteří se chtějí zastřelit Moderátora.
Dokáží JENOM UBLIŽOVAT jenom zbraněmi a to od dávnověku i středověku, místo aby byli pokrokoví = rusáci.
Co naplat... asi se dotyčným přestal líbit obsah s příspěvky na 1951 tématech dohledatelných v historii na zdejších stránkách.
Sice nejsem autorem tohoto vebu, ale děkuji Pribymu za jeho nápad,
mně se tady líbí - i přes "ublíženecké" názory některých nepřejících škarohlídů.
PS stále stejný : nedejme se odradit
Jirko: Dobře Ty, už si zase měl práci a já ti za ní děkuji, musíme ty potvory vyhazovat a nenechat se odradit.
Jendo PS: netřeba děkovat, musíme si svoje udržet...asi jsem už magor, ale začal jsem je po dnešku dokonce obarvovat a hlavně ip banovat - viz souhrn... . Začal jsem je registrovat řádně až na nové adrese (v důchodu) v 2/2015, jdu si dát svoji "54%" na tu "práci"...
S takovým tempem bude dřív prázdná litrovka než budou vánoce
přeji pěkný večer.
Jendo PS: netřeba děkovat, musíme si svoje udržet...asi jsem už magor, ale začal jsem je po dnešku dokonce obarvovat a hlavně ip banovat - viz souhrn... . Začal jsem je registrovat řádně až na nové adrese (v důchodu) v 2/2015, jdu si dát svoji "54%" na tu "práci"...
S takovým tempem bude dřív prázdná litrovka než budou vánoce
přeji pěkný večer.