bezejmenný vořech z ulice
- Jirka84835751
- Moderátor
bezejmenný vořech z ulice
Hlasoval jsem pro.
Protože se mi líbí
I takto může vypadat obdobný miláček - před sedmi roky.
Protože se mi líbí
I takto může vypadat obdobný miláček - před sedmi roky.
Re: bezejmenný vořech z ulice
Je hezký..nám umřela stará Brita a tak jsme si pořídili novou...jestli se líbí,dejte hlas..dík.
http://www.nejlepsipes.cz/karta-psa/14736-brita
http://www.nejlepsipes.cz/karta-psa/14736-brita
Tak to pomalu vidím na další sekci, "Naši miláčci". A budeme tam dávat pejsky, kočky čtyř- a dvounohé, sem tam nějakou manželku, ......
- Jirka84835751
- Moderátor
Snad to nebude tak žhavé - "Off topic" je na konci "Obsah fóra" a neměl by se "proklikat" na jeho úvod jako některé weby na Gúúglu
Pro Priby: daly by se sem vložit smajlíci "palec nahoru, palec dolu" ?
Pro Priby: daly by se sem vložit smajlíci "palec nahoru, palec dolu" ?
Řekl bych, že off-topic je právě od toho aby se zde řešilo cokoliv . Na ty smajlíky se podívám......
Tak palec nahoru přidán, měl by jste jej vidět hned v první řadě druhý zprava....
Jojo, to s tou novou rubrikou bylo myšleno s velkou nadsázkou, , osobně mi to nijak nevadí, navíc je to přeci off-topic. K těm palečkům nahoru či dolů, já nevím, snad pokud to bude jen pro registrované, ..... , nejlépe neanonymně. Ale neznám možnosti webu, osobně bych se tomu spíše raději vyhnul. Ale to je můj názor, nic víc.
DOPLNĚNO: uteklo mi , že jde o běžný emotikon, nikoliv vyjádření názoru na příspěvek = hodnocení. Sypu si popel na hlavu, snad nebude žhavý.
DOPLNĚNO: uteklo mi , že jde o běžný emotikon, nikoliv vyjádření názoru na příspěvek = hodnocení. Sypu si popel na hlavu, snad nebude žhavý.
- Jirka84835751
- Moderátor
No jo, jsem slepec, díky za kopanecPriby píše:Tak palec nahoru přidán, měl by jste jej vidět hned v první řadě druhý zprava....
Nejste slepec, ten palec jsem tam doplnil, teprve až jste napsal .