Co to je? (vlastně bylo...)
Co to je? (vlastně bylo...)
Zkuste si domyslet, co je na fotkách. Není to v ČR, ani na Slovensku. Ale to už je blíže...
a rozklikněte si pro zvětšení.
a rozklikněte si pro zvětšení.
Re: Co to je? (vlastně bylo...)
Velmi výkonná rušička v pásmu krátký vln (původně to měl být radar pro zjišťování balistických raket). Umístěna nedaleko Černobylu.
A přesně to mě napadlo dnes dopoledně když jsem na to koukal. Jestli to neni ta anténa u černobylu.
BINGO Milane, ano , je to tak. Kdo se o military zajímá, pěkná fota jsou na https://www.flickr.com/photos/martintrolle/page1/ .
A tohle?
Že by projekt HAARP ? A je to doopravdy jen o počasí? Jeden čas to budilo dost velké rozpaky....
Nu, odpovědi jsme se od zadavatele "rimi" nedočkali, asi je vše ještě stále v režimu utajení. Ale okurková sezóna pokračuje. Co myslíte, že je na té staré fotce? Zkuste přemýšlet, než zabrousíte na internet.... Hodně zdaru.
Naposledy upravil(a) Heptoda dne 20.08. 2015, 15:37, celkem upraveno 1 x.
Dva homosexuální ufouni ?
Kdyby tam nebyly ty brýle, tak by to ve mě evokovalo předchůdce radaru - nepřátelská letadla bývala třeba v Anglii před vynálezem radiolokátorů zjišťovaná "poslechem" pomocí sítě jakýchsi hlásek na pobřeží.
Kdyby tam nebyly ty brýle, tak by to ve mě evokovalo předchůdce radaru - nepřátelská letadla bývala třeba v Anglii před vynálezem radiolokátorů zjišťovaná "poslechem" pomocí sítě jakýchsi hlásek na pobřeží.
Přihořívá, ale to co mají na očích nejsou běžné brýle, alespoň ne jako takové....
Mňo - ty první fotky mi připadají jako anténní systémy britských radarů z II. sv. války. Zdůrazňuji, že "připadají", konstrukce jsou dosti podobné... K těm figurkám se nevyjadřuji, nevím, nezaujalo.