(Ne) funkční vzkazovník

Prostor pro debaty, které nijak nesouvisí s historickou technikou. Zde je možné psát vše co Vás napadne ...
jirka5
Příspěvky: 244
Registrován: 30.06. 2013, 20:41
Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)

Re: Nefunkční vzkazovník

Příspěvek od jirka5 » 01.01. 2024, 22:29

Ano, ale nepíšeš o nefunkčnosti odkazů. Vyzkoušel jsem a nejdou, jediný, který funguje je na radioforum.cz. Jinak jsem taky pro integraci vzkazovníku do radiofóra.
Uživatelský avatar
Jan55
Příspěvky: 749
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: Nefunkční vzkazovník

Příspěvek od Jan55 » 02.01. 2024, 09:59

Zdravím,
tak teď jsem zkusil zapnout vzkazovník, už svítí žlutě, když jsem na zkoušku zkusil něco napsat, tak se to zobrazilo normálně jako nová zpráva. Jen tam ale chybí původní příspěvky, co tam dříve byly. Takže nějak už to něco dělá. Oldradio ještě nefunguje.
Tož tak ;)
Uživatelský avatar
Jan55
Příspěvky: 749
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: Nefunkční vzkazovník

Příspěvek od Jan55 » 02.01. 2024, 10:36

jirka5: Jak nepíšu o nefunkčnosti odkazů? Vždyť je tam P.S. a že nefunguje ani oldradio.cz, je to pod jedním serverem v Třešti :)
Uživatelský avatar
Jirka84835751
Moderátor
Příspěvky: 953
Registrován: 17.10. 2011, 18:51
Bydliště: U Mohelnice dál od Olomouce

Re: (Ne) už funkční vzkazovník

Příspěvek od Jirka84835751 » 02.01. 2024, 12:37

Tak se stav blíží konečně k lepšímu. "Sníh" je uklizený od prvních "vrat", začíná to teprve na zpřístupnění:
https://vsevjednom.cz/guestbook.php?gb=30942&s=0&lan=cs
PS
"HRCS" ani "oldradio" zatím "spí".... přeji proto oběma webům brzké probuzení po silvestrovské kocovině... :lol:
Uživatelský avatar
Jan55
Příspěvky: 749
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: (Ne) funkční vzkazovník

Příspěvek od Jan55 » 02.01. 2024, 12:51

Jirka84835751: Jirko, kde se ti tam bere sníh :) já tu mám bezsněžno už déle a teď i prší :)
Prý je něco s třeštským serverem a to Martin Hájek nijak neopraví. Asi musíme mít trpezlivoť :lol:
No a jak se ti daří už druhý den v novém roce? U mě dobrý.
Uživatelský avatar
Jirka84835751
Moderátor
Příspěvky: 953
Registrován: 17.10. 2011, 18:51
Bydliště: U Mohelnice dál od Olomouce

Re: (Ne) funkční vzkazovník

Příspěvek od Jirka84835751 » 02.01. 2024, 14:49

Jendo,
s tím "Sněhem" to bylo nadnesené, protože jsem zrovna byl v kontaktu se známým od Šumperka a tam jim sněží + prší. Chtěl jsem "problém" poněkud odlehčit. Ten server jim blbne každý rok - viz zdejší history.
Jinak se teď "snažím" oživit jedno autorádio, vzdoruje mým (ne)schopnostem. Mám i SM ale je mi naprd :shock:
Na Uacc je yenerka nová (D932 byla +20MΩ), ale ticho po pěšině stálé...atd.
Přílohy
ACC_D932.png
Uživatelský avatar
Jan55
Příspěvky: 749
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: (Ne) funkční vzkazovník

Příspěvek od Jan55 » 02.01. 2024, 17:50

Jirko, nojo, tak to jsem nějak zase nepochopil to odlehčení :) To rádio chce, aby si nepřemýšlel o blbostech a tak tvou mysl takto zaměstnává. :lol: Ale ty na to přijdeš , věřím ti. :thumbsup:
Uživatelský avatar
Jan55
Příspěvky: 749
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: (Ne) funkční vzkazovník

Příspěvek od Jan55 » 03.01. 2024, 08:11

Tak dnes už se zdá, že to zase funguje. Můžete sami vyzkoušet. Děkuji za zprovoznění. ;)
Uživatelský avatar
Jirka84835751
Moderátor
Příspěvky: 953
Registrován: 17.10. 2011, 18:51
Bydliště: U Mohelnice dál od Olomouce

Re: (Ne) funkční vzkazovník

Příspěvek od Jirka84835751 » 04.01. 2024, 11:35

Taky jsem se dnes dostal i na Vzkazovník a vidím že je funkční i HRCS.cz, také děkuji neznámému človíčkovi, co ho dal zpět do provozu.
PS když už máme u Vás odkaz na "sem", možná by stálo za úvahu podělit se v případě výpadku i sem - pro ostatní, ca mají tady své příspěvky .... . Díky za reakci.

Jirka84835751
Uživatelský avatar
Jan55
Příspěvky: 749
Registrován: 25.01. 2014, 10:52
Bydliště: Praha 9

Re: (Ne) funkční vzkazovník

Příspěvek od Jan55 » 04.01. 2024, 13:11

Jirko, asi si to zakřiknul, Vzkazovník už zase nejde. Sice se mi zobrazí, ale když napíšu zprávu, tak neodejde.

Tak beru zpět, než jsem to sem napsal, tak se zpráve odeslala, ale trvalo to nějakou tu minutu.
Odpovědět