Ahojte,
vlastním vysielačku Intek KT-960 Plus a viem, že v nich je možnosť uloženia frekvencie na konkrétny kanál a nastavenia menia kanálu? Napr. potrebujem si uložiť frekvenciu 172.150 napr. pod nazvom HONOLULU (názov je hypotetický ). Moja otázka znie - ako na to? Študoval som manuál, ale tam som to nikde nenašiel
Vopred vám ďakujem za pomoc
Radio Intek KT-960 PLUS a nastavenie kanálov
-
Re: Radio Intek KT-960 PLUS a nastavenie kanálov
Obávám se, že uložit frekvenci pod názvem "např.Honolulu", při ručním zadávání do paměti nelze. Půjde to asi pouze přes PC. Stanice je asi totožná s BAOFENG UV-5R. Jak u této stanice uložit frekvence je na netu návod. Já mám v paměti kanály PMR, převaděče ap. Malý problém vidím jen v tom, že tam nikdo nevysílá. Ať se daří!
-
ahoj,
ďakujem veľmi pekne za odpoveď - no to si ma teda nepotešil, že sa tie kanály dajú programovať iba cez PC. A na tých frekvenciách vysielajú napr. v Poľsku takí záchranári alebo hasiči - viem že na nich nesmiem vysielať, ale občas je dobré vedieť, kde sa čo deje vo vašom okolí, najmä pre pracovné účely Preto som to chcel riešiť naprogramovaním kanálov
ďakujem veľmi pekne za odpoveď - no to si ma teda nepotešil, že sa tie kanály dajú programovať iba cez PC. A na tých frekvenciách vysielajú napr. v Poľsku takí záchranári alebo hasiči - viem že na nich nesmiem vysielať, ale občas je dobré vedieť, kde sa čo deje vo vašom okolí, najmä pre pracovné účely Preto som to chcel riešiť naprogramovaním kanálov
Uložit frekvence do paměti přímo z klávesnice radia lze. Jen tam nebudeš mít ten název "Honolulu". Budeš mít pouze číslo pozice v paměti.