R 350 Orel
-
R 350 Orel
Zdravím,
nepřinesu sem nic nového,ale také sháním,marně,tuto pro mne velice oblíbenou radiostanici R 350.
Nemyslím si,že by jich byl až tak malý počet,ale asi zústaly nadále ve skladových regálech.Uvítám jakoukoli
pozitivní zprávu.Děkuji.
nepřinesu sem nic nového,ale také sháním,marně,tuto pro mne velice oblíbenou radiostanici R 350.
Nemyslím si,že by jich byl až tak malý počet,ale asi zústaly nadále ve skladových regálech.Uvítám jakoukoli
pozitivní zprávu.Děkuji.
Re: R 350 Orel
Zdravím a nejprve ze všeho Vás vítám na tomto fóru
.No, pokud myslíte R 350 tak to je asi spíše dost vzácné,páni špioni s ním běhali do roku asi 1957,na rozdíl od R 350M, kterýžto byl jeho nástupce.Sice toto není můj šálek kávy, ale nedávno jsem o něm někde četl.Vydoluji-li z mé paměti typu HMM (HoubyMyslícíMozek) dám sem odkaz na počtení,aby alespoň něco, ....
Ale to Gouglíkem zvládne každý. 

Nějak to tu dlouho mlčí tak rozvlníme hladinu....
701703702704

701703702704
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím přidat aspoň jistě známý odkaz na schema:
http://www.cryptomuseum.com/spy/r350/fi ... schema.jpg
http://www.cryptomuseum.com/spy/r350/fi ... schema.jpg
Zdravím myšáka25,
... to je potenciální nabídka, nebo se jenom chlubíte?
V každém případě bychom se rádi se stanicí v reálu příležitostně alespoň "pomazlili"
IvV.
... to je potenciální nabídka, nebo se jenom chlubíte?
V každém případě bychom se rádi se stanicí v reálu příležitostně alespoň "pomazlili"

IvV.
Dobrý večer je to naše sbírka....
Dobré odpoledne,
stanice na obrázku je neúplná, takže asi nešlape.
Našly by se šikovné ruce tento stav změnit.
Vystavujete (vystavil byste )při nějaké výjimečné příležitosti?
RM-31 asi není.
IvV.
stanice na obrázku je neúplná, takže asi nešlape.
Našly by se šikovné ruce tento stav změnit.
Vystavujete (vystavil byste )při nějaké výjimečné příležitosti?
RM-31 asi není.
IvV.
Tahle stanice určitě neleží nikde ve vojenských skladech. Před pár léty jsem kontaktoval na Ministerstvu obrany příslušný referát s prosbou o nějakou technickou dokumentaci ke spojovací technice z let 1960 - 1985. Přišel mi kupodivu po čase dopis s tím, že veškerá vojenská spojovací technika s veškerou dokumentací sovětské a RVHP provenience byla postupně protokolárně v letech 1993-95 vyřazena a zlikvidována.
Zdravim omlouvam se za pozdni odpověd... vysílačka je nekompletní to máte pravdu ale jsme rádi že jsme ji v tomto stavu aspoň sehnali... pokud si chcete vysilačku prohlédnout kontaktujte nás .. www.8280.cz s pozdravem Tomáš