Philips Arioso 461A , šasi sháním. Vyřešeno.
Philips Arioso 461A , šasi sháním. Vyřešeno.
Sháním na tohle rádio šasi, i bez trafa, reproduktoru, elektronek a základové desky. Spokojil bych se i s těmi bočními díly, VF a zesilovačem, nutné pouze původní osazení součástek a cívek. Předem děkuji.
Karel.
Karel.
Naposledy upravil(a) KarelR dne 28.12. 2022, 02:25, celkem upraveno 12 x.
- vofo
Re: Philips Arioso 461A , šasi.
Zrravím,
nejsem si jistý, ale na chalupě bych měl mít komplet šasi Je to už pár let co jsem renovoval svůj kus a měl jsem i jeden náhradní. Pokud ho o víkendu najdu dám vědět. Níc za to nechci, jen za poštovné.
nejsem si jistý, ale na chalupě bych měl mít komplet šasi Je to už pár let co jsem renovoval svůj kus a měl jsem i jeden náhradní. Pokud ho o víkendu najdu dám vědět. Níc za to nechci, jen za poštovné.
Dobrý den, děkuji za nabídku, cenu, kterou si řeknete, platím předem na Váš účet.
Hezký den.
Karel.
Hezký den.
Karel.
Naposledy upravil(a) KarelR dne 28.08. 2022, 15:34, celkem upraveno 1 x.
Ještě k tomuto rádiu, na stupnici mám takové malé oděrky, naštěstí mimo čísla a názvy stanic, jakou barvou bych to mohl opatrně zakápnout?
Děkuji za radu. Karel.
Děkuji za radu. Karel.
- vofo
Zdravím,
ani po pečlivém prohledání půdy jsem nenašel nic jiného, než síťové trafo.Tak snad se vám ozve někdo jiný.
ani po pečlivém prohledání půdy jsem nenašel nic jiného, než síťové trafo.Tak snad se vám ozve někdo jiný.
Dobrý den,
děkuji alespoň za snahu.
Zdraví Karel.
děkuji alespoň za snahu.
Zdraví Karel.
Takže šasi na Philips Arioso 461A sháním dál.
Karel.
Karel.
Dobrý den , prosím o radu, čím obnovit na některých elektronkách tu stříbrnou nebo zlatou vodivou , stínící barvu.
Děkuji za radu.
Karel.
Děkuji za radu.
Karel.
-
Re: Philips Arioso 461A , šasi sháním.
Nevím, jestli se vodivá barva vyrábí, ale napadlo mne použít vodivý lak, prodávalo třeba GM electronic a přes něj stříknout obyčejnou barvu vhodného odstínu. To je můj nápad, ale třeba někdo jiný poradí lépe
Re: Philips Arioso 461A
Díky za radu.
Karel.
Karel.
Naposledy upravil(a) KarelR dne 30.11. 2022, 22:30, celkem upraveno 1 x.