Stolní lampová a stolní tranzistorová rádia
Stolní lampová a stolní tranzistorová rádia
Zdravím vespolek rád bych do sbírky sehnal menší stolní lampová či stolní tranzistorová rádia, kompletní a vizuálně pěkně zachovalé. Pokud byste měli nějaký takový kousek navíc, klidně sebeobyčejnější, napište prosím, co byste za něj rádi a odkud jste.
Nepohrdnu samozřejmě Teslami (např. Tosca, Jantar, Galaxia, Eminent), ale ani výrobky z někdejšího východního bloku (např. polská Unitra/Diora, německé RFT/Robotron, maďarský Videoton, rumunská Electronica atd.).
Díky
Nepohrdnu samozřejmě Teslami (např. Tosca, Jantar, Galaxia, Eminent), ale ani výrobky z někdejšího východního bloku (např. polská Unitra/Diora, německé RFT/Robotron, maďarský Videoton, rumunská Electronica atd.).
Díky
- Jirka84835751
- Moderátor
Re: Stolní lampová a stolní tranzistorová rádia
Pro inspiraci v Galerii hledat obrázek: "2017_"
Pro odpověď: viz soukromá zpráva na horní liště
Pro odpověď: viz soukromá zpráva na horní liště
Dobrý den, měl bych několik kusů, např. Proxima Diora, Elizabeth(RFT), REL Signal, Kvarteto, Stralsund, Major (Yu), Robotron Progress, Tesla Galaxia 440A, Tesla Spirituál, Tesla Sextet. Mohu poslat fotky s popisem. Můj mail: na.va@seznam.cz
Dobrý den,
nabídnu Vám Tesla 445 A ALTO a Tesla 2835 B AVANTI dále mám na chalupě větí radio Grundig ve dřevě typ bych Vám napsal později.
můj mail: v_machek@centrum.cz
Přeji hezký den.
nabídnu Vám Tesla 445 A ALTO a Tesla 2835 B AVANTI dále mám na chalupě větí radio Grundig ve dřevě typ bych Vám napsal později.
můj mail: v_machek@centrum.cz
Přeji hezký den.
Dobrý den
mám zájem o Tesla 445 A ALTO
mám zájem o Tesla 445 A ALTO