A61-120W
- rakato11
- Kontaktovat uživatele:
A61-120W
Má někdo zájem o tento typ obrazovek?
Již řádku let objednávám výhradně přes Cashback portál kde mi vrátí část peněz z nákupu. Aby byla odměna připsána na účet je důležité se zaregistrovat v tomto Cashback portálu a následně přes tento portál nakupovat ve vybraných obchodech.
Re: A61-120W
Já myslím, že o nepoškrábané obrazovky s dobrým jasem je zájem u sběratelů TV. Jedná se o použité/nepoužité obrazovky Tesla nebo z Retonu? Osobně bych měl mega zájem o obrazovku A61-520W nebo TV Olympia s obrazovkou A61-520W.
- rakato11
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o použité obrazovky A61-120W Tesla. Určitě jsi se překlepl a místo 1 jsi napsal 5, A61-520W.
Tu Olympii jsem měl ale pro nedostatek místa už je pryč.
Škoda že jsi ode mě tak daleko.
Tu Olympii jsem měl ale pro nedostatek místa už je pryč.
Škoda že jsi ode mě tak daleko.
Již řádku let objednávám výhradně přes Cashback portál kde mi vrátí část peněz z nákupu. Aby byla odměna připsána na účet je důležité se zaregistrovat v tomto Cashback portálu a následně přes tento portál nakupovat ve vybraných obchodech.
Zcela určítě nejde o překlep, jelikož tento model 520W se skutečně používal snad jen v Olympii. Byly jich tehdy po ukončení výroby tohoto typu tvp plné druhojakosní prodejny za dobrou cenu. Začal jsem tudíž pátrat po rozdílu mezi 520W a 120W a pokud si to ještě vybavuji, tak rozdíl byl v napětí na G2, keré bylo u 520W podstatně menší. Následující modely tvp této řady už používaly běžnou obrazovku a obvody obrazovky byly u nich upraveny pro napájení G2 vyšším napětím.
- rakato11
- Kontaktovat uživatele:
Hluboce se omlouvám za mojí nevědomost. Ráno jsem měl celkem naspěch neboť jsem šel k doktorovi tak jsem si to nestačil vygooglit i když jsem nad tím uvažoval.
Nyní jsem se vrátil a mám čas tak jsem si to na internetě našel, třebas zde.
Nyní jsem se vrátil a mám čas tak jsem si to na internetě našel, třebas zde.
A120-520W je obrazovka s rychle žhavenou katodou. Obraz se měl objevit zároveň se zvukem bezprostředně po zapnutí televizoru. Kromě Olympie se tento typ obrazovky používal i v prvních sériích tv Capella. Když výrobce začal osazovat obrazovky A61-120W, byl přikládán k návodu k obsluze lísteček s informací, že "neobjeví-li se obraz současně se zvukem, nejedná se o závadu".
Ještě tohle
Kdyby náhodou se u někoho vyskytla obrazovka 531QQ44 tak bych měl o ní zájem. Je to obrazovka do TV řady Lotos. Mít v záloze nějakou náhradní by nebylo špatný....