Stránky Franty Peřiny
Re: Stránky Franty Peřiny
Kdysi jsem si Frantovy stránky stáhl a archivoval. Bohužel jejich velikost je asi 3,8GB, takže na posílání celých stránek trochu moc. Stejně tak mám archiv servisních návodů a návodů k obsluze, nejen z Frantových stránek. Pokud by někdo potřeboval, rád pomůžu.
Jirka
Jirka
To jste udělal záslužnou práci. Franta tam měl takové zrovna nepříliš obvyklé, avšak potřebné servisáky. Možná by stálo za to dát to na ulozto.cz . Sám jsem tam nejednou stáhnul film o více než 2gb a toto bych stahoval určitě. Zrovna dneska jsem donesl domů Teslu 509a a servisák na ni tam Franta měl.
Pokud by jste to považovali za vhodné, mohu stránky jako statický obraz někde umístit. A zpřístupnit. Místo bych měljirikkral píše: ↑03.06. 2021, 07:55Kdysi jsem si Frantovy stránky stáhl a archivoval. Bohužel jejich velikost je asi 3,8GB, takže na posílání celých stránek trochu moc. Stejně tak mám archiv servisních návodů a návodů k obsluze, nejen z Frantových stránek. Pokud by někdo potřeboval, rád pomůžu.
Jirka
Petr Vanicek
-
- Bydliště: Very Stupid District (hned vedle okresu Postřižiny)
Je neuvěřitelné, že 20 dní na toto poměrně důležité téma nikdo nereaguje. Tak jsem se rozhodl začít diskusi a navrhoval bych, aby servisní návody Franty Peřiny byly umístěny na webu HRČS pod příslušnou záložkou jako tam již jsou návody Miroslava Berana. Co na to webmaster Martin Hájek?
vanicekp reagoval a nabidl pro Frantovi stranky prostor.
Ale od autora tematu tu odpoved neni, zda obsah zanikleho webu zpristupni jeho prostrednictvim (Petra)
Ale od autora tematu tu odpoved neni, zda obsah zanikleho webu zpristupni jeho prostrednictvim (Petra)
Jenom naposled bych chtěl připomenout, opravdu cenné informace ze stránek Franty Peřiny jsou nadobro ztracené?
Vypada to, ze ano.
Bohuzel...
Bohuzel...
Bohužel pán s nickem jirikral se tu již neozval, SZ z června loňského roku vůbec nevyzvedl. Asi nám adrenalin stoupnul úplně zbytečně. A stránky FP jsou asi ztracené....