Ruské elektronky/Tesla
- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ruské elektronky/Tesla
Vážení znalejší, prosím o nakopnutí:
dostal jsem USSR élektrónku "12ж1п" z doby II-74 a nemohu najít nikde o co se jedná.
Nějak se mi nedaří najít ten správný odkaz popříp.náhradu za ni - to bych asi už chtěl ale až moooc. Dokonce jsem zkoušel některé ussr a tento typ tam tají - asi vojenská (zapouzdřená do al válečku).
Moc díky za pomoc.
dostal jsem USSR élektrónku "12ж1п" z doby II-74 a nemohu najít nikde o co se jedná.
Nějak se mi nedaří najít ten správný odkaz popříp.náhradu za ni - to bych asi už chtěl ale až moooc. Dokonce jsem zkoušel některé ussr a tento typ tam tají - asi vojenská (zapouzdřená do al válečku).
Moc díky za pomoc.
Re: Ruské elektronky/Tesla
Ahoj Jirko!Tak slovník do ruky a hurá! Vlastě oni mají Urá!
http://www.google.cz/search?rlz=1C1RNCN ... %B61%D0%BF Tak dobrý lov.Jinak používáš-li prohlížeč Chrome tak to překládá RJ docela dobře.

- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velice zdravím!
No, toho Pána jsem taky zkoušel a On mi vytrvale nabízel na posledním znaku ruské "L" místo "P" (píši to teď schválně v latince), to není totéž, také mi nabízí i dotazy ke koupi za 50rublů a podobně.Sice mi něco zbylo ve zbytcích mozkových závitů na překlad abych pochopil pointu textu, ale... . Nemá zájem mi prozradit tu moji. Dokonce jsem ji nenašel ani na kartách v BM215 ce, který jsem prohledal. Nejde sice o život, ale čím blíž jsem k problému, tím víc to dráždí (já to chci!já to chci!
pak budu vteřinu
). Známe to od mladých předškoláků.
Díky tedy za nabídku, další prosíííííím sem:
No, toho Pána jsem taky zkoušel a On mi vytrvale nabízel na posledním znaku ruské "L" místo "P" (píši to teď schválně v latince), to není totéž, také mi nabízí i dotazy ke koupi za 50rublů a podobně.Sice mi něco zbylo ve zbytcích mozkových závitů na překlad abych pochopil pointu textu, ale... . Nemá zájem mi prozradit tu moji. Dokonce jsem ji nenašel ani na kartách v BM215 ce, který jsem prohledal. Nejde sice o život, ale čím blíž jsem k problému, tím víc to dráždí (já to chci!já to chci!

Díky tedy za nabídku, další prosíííííím sem:
Jirko , máš SZ! Sám jsem zvědavý kdo co objeví !!!
Skus si stiahnuť ,možno tam bude aj ta čo hladaš.Mne sa nechcelo .http://www.telehistoria.org/index.php/ruske#filePageTop
Možná to bude tím, že ten pan Google má pravdu - na některých elektronkách bylo to ruské L tak blbě vyražené, že vypadalo jako P. Takže na 99% půjde opravdu o 12ž1l, což je vlastně rv12p2000 - rusi holt uměli kopírovat 

- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že "bahas" má pravdu. S ohledem na zrakové schopnosti jsem vzal zavděk lupou a ono ruské P vypadá opravdu jako ruské L, jen je lehce deformované, tak jsem zprvu nevěnoval patřičnou pozornost poškození. Ještě jednou díky "bahas"ovi za námět pro zbystření zraku a také všem za snahu o identifikaci 12Ž1P = L.(П - Л) Hold i ta azbuka se musí umět nejen číst ale dobře číst! Horší to bude se čtením, až tady propuknou masově elektronky s výrobou a originálním značením od "PRC" !!! 

JIRKO, NEVĚŠ HLAVU ČI SNAD CELÉ TĚLO SVÉ!!! NA ODKAZU (A NEJEN NA TOMTO!!),se běžně nabízí k prodeji.Chceš-li se dále píditi, oslov prodejce, zda by ji vyfotil v detailu!!Je na 2 řádku vlevo odspoda! http://www.top-bazar.cz/pristroje/radio ... nky-82834/ .Nebo kup vše a dej vědět, jaký zajíček z pytlíčku vyskočil .Přeji všem hezký den a pozor na Apríla.
JŮŮŮŮ, TO JSEM TOMU DAL ! TO JE 4Ž1P.Ale ta 12tka je o řádek výš!A navíc prodává i zde: http://www.inzerce2.cz/inzerat-130752/prodam-elektronky .Tady z tohoto odkazu se ho zeptám já, tak uvidíme
.
Ještě drobnost: do kolonky vlevo nahoře napiš zaklínadlo 12ž1p a on se objeví
JŮŮŮŮ, TO JSEM TOMU DAL ! TO JE 4Ž1P.Ale ta 12tka je o řádek výš!A navíc prodává i zde: http://www.inzerce2.cz/inzerat-130752/prodam-elektronky .Tady z tohoto odkazu se ho zeptám já, tak uvidíme

Ještě drobnost: do kolonky vlevo nahoře napiš zaklínadlo 12ž1p a on se objeví

- Jirka84835751
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice krásné, leč pravda bývá skutečná. Tam má v nabídce onu "..P", ale dnes už vím , že ta moje je "..L". Lupa to potvrdila. Navíc nemá k ní TD, o která mi jde nejvíc. 

Našel jsem tohle:
2) Попробуйте использовать наши 12ж1п (можете их даже раздеть
) или ее немецкого прародителя rv12p2000, они умудряются работать от 12вольт анодного. Накал у ниж жрет 75ма.
Podle všeho je to klon RV12P2000. Mám jich také celou krabičku. j.
2) Попробуйте использовать наши 12ж1п (можете их даже раздеть

Podle všeho je to klon RV12P2000. Mám jich také celou krabičku. j.