Rubrika o humoru??
Re: Rubrika o humoru??
Tož nestrašte Já si myslím, že by se to hlavně týkalo těch konzumních lidí, my starší, bychom si vždy nějak pomohli i bez sítí
Ale vize je to pěkná
Ale vize je to pěkná
Tak otázka na víkend!!
Jsou dva úplně, ale úplně stejné počítače. A přeci je jeden těžší. Víte proč ?
Jsou dva úplně, ale úplně stejné počítače. A přeci je jeden těžší. Víte proč ?
Asi jeden má zapnuté aktualizace Druhý ne.
Ne, oba jsou vypnuté!!! A při stejné teplotě! Ale jinak 50 % !!
Tak tam je jiný bordel uvnitř Jeden má spousty prachu a ten je těžší
Nee, dvě blondýnky měly úplně stejná PC, stejně zaprášená atd., leč jedna tvrdí, že její PC je těžší. Zbytek zítra večer. (žádná logika, jen žertík)
Malování v kanceláři
V kanclu, kde pracují 2 blondýnky Ava a Jana se stejnýma PC. Šéf jim řekl, aby se přestěhovaly o patro výš. Děvčata popadnou PC a šlapou hore. Ta jedna,Ava, je trochu při těle, se zadýchává a potí se. Jana praví: "Copáák, nemůžeš, nemůžeš?" Ava říká: "Tobě se to běží, máš PC teprve 2 týdny, ale já ho mám už 2 roky a mám úplně plnej disk!! To ti je holka váha!!"
Není to ono?
V kanclu, kde pracují 2 blondýnky Ava a Jana se stejnýma PC. Šéf jim řekl, aby se přestěhovaly o patro výš. Děvčata popadnou PC a šlapou hore. Ta jedna,Ava, je trochu při těle, se zadýchává a potí se. Jana praví: "Copáák, nemůžeš, nemůžeš?" Ava říká: "Tobě se to běží, máš PC teprve 2 týdny, ale já ho mám už 2 roky a mám úplně plnej disk!! To ti je holka váha!!"
Není to ono?
To zadání otázky bylo moc obecné, ale proti gustu ...
Aha, tak jsem byl odhalen. Jo jo, Václav to trefil, sice v jiné verzi, ale je to tak: plný disk.