Vďaka za tabuľku,

prekvapilo ma že to pracuje v takomto rozsahu.
Na DV som pripravil stavebnicu, rovnaké sú aj na tri vysielače SV.(jeden z nich je rádio Dismuke a karta má obsah Synkopický orchester a Františka Krištofa Veselého) Srdce je Internetový tuner Albrecht DR 460C a MP3 prehrávač s FM rádiom dokonca s bluetooth 5.Mp3 má kapacitu 32GB. Mini almes skrinka s výškou 70mm stála pár chechtákov. Rámik s červeným fitrom je výpredajový tovar z GME a presne sadne na 6-miestny displej. Použitý zdroj 12V/1A+5v s LM 317.Na odposluch kúpené malé reproduktorky aj s perforovanou mriežkou, tiež stáli iba pár chlpov. poháňa ich 2x3W -D zosilňovač, na meranie hĺbky modulácie je použitý maličký japonský uA. To čo tam pribudne je kompresor dynamiky s obvodom SSM 2166P. Na nostalgy rádio Luxembourg je pripravený iný kaliber. Tam už je hotový model TH 5.0, takže som sa zameral na prehrávač a jeho vlastnosti. To čo pripomína trochu Laxík je stanica Hits Radio the 50s, 60s Hits´. Šlape to v MP3 128Kbps.je to niekde zo štátu Washington, mesto Washington.Čo sa týka nahrávok priamo z vinylov to práve chcem previesť do formátu WAV. na tú kapacitu je to 2133 skladieb. .Či mi to budete veriť alebo nie , odskúšal som si to cez PC, starý winamp vysielač TH5 naladený na 1440kHz, tuner Technics, polský zosilňovač,WS440 a equalizér Siemens 9-pásmový a štvorpásmové bedne ILA. prehrával som od R.Stewarta Stay with Me. raz cez WAV a potom Mp3 44.1kHz Potom bol posluch na prijímači Stradivari 3 a Variace, rozdiel bol badateľný napriek tomu že to boli stredné vlny.
Tá zostava mi tak trochu pripomína rozhlasový retazec: wlan rádio ako vysielacie štúdio, keď vypadne nastupuje rozhlasová réžia FM/MP3 cez kontrolný odposluch a kompresor dynamiky a do vysielača.
Tak aby som ukončil toto táranie.. Kto chce môže si z toho vziať akúkoľvek inšpiráciu, nuž fantázii sa medze nekladú,