Hlasování hodnosti na fóru
Re: Hlasování hodnosti na fóru
Já to fórum dělám pro vás, takže na mě můžete vždycky nediplomaticky a ověřeně . Každopádně hodnosti tedy zrušeny. Popřemýšlím o hvězdách, podle počtu příspěvků. Nicméně už jsem se to snažil jednou rozchodit a úplně jednoduché to nebylo. Tak uvidíme...
Naprosto souhlas s FP. Asi nejlepší by možná bylo hodnocení od uživatelů. A i od admina, jistě . Některé odpovědi mi občas připadají tak trochu ulítlé, na druhou stranu díky za každý názor. Takže ne počet příspěvků, ale jejich kvalita. Vím, nebude to jednoduché, ale je to reálné.
Vidím to tak, že by úplně stačilo ponechat funkční to počítadlo příspěvků v "identifikačním" rámečku vpravo. Ty různé hvězdy jsou snad vhodné pro nějaké chatovací fórum nebo na Aukro, kde vypovídají o příslušném druhu obchodní či přispěvatelské aktivity, ale Radiofórum je fórum zájemců o sběratelství, povětšinou spíše konzertvatívně zaměřených lidí, kde bych nepředpokládal výskyt tužeb po ozdobách za jménem-nickem.
Podle mě je zase dobré na první pohled vidět u příspěvků, jestli odpovídá pravidelný návštěvník fóra a nebo nováček. O hvězdách tedy popřemýšlím....
"...dobré vidět..." No, tím pádem vidím celý problémeček tak, že si v této věci, jak argumenty tak i VZDOR výsledkům hlasování, vzájemně nerozumíme. Mně osobně, a zřejmě i těm účastníkům, kteří hlasovali PROTI té ptákovině, je milejší příspěvek který vloží účastník co sem zavítá poprvé, ale věcně poučí a dodá ostatním účastníkům potřebné informace, než nějaké blabladuchaneplné řečičky. Pokud je současné Radiofórum protknuto jakýmsi kastováním na začátečníky, plukovníky či generálissimy, pak je kdesi chyba.Priby píše:Podle mě je zase dobré na první pohled vidět u příspěvků, jestli odpovídá pravidelný návštěvník fóra a nebo nováček. O hvězdách tedy popřemýšlím....
Např. přispěvatel, který je v klubu třeba dvacet let, dlouhé roky sbírá a je v naší branži uznávaným odborníkem a po vložení svého prvního příspěvku ho zdejší systém onálepkuje "začátečník", by se také mohl přnejmenším podivit a v tichosti si pomyslet "sbohem"...
Eo ipso: ZACO, PANEBOŽE, ZACO
...když už jsem se dnes pustil do toho psaní kolem zdejšího hodnocení přispěvatelů, zajímalo by mne, jak je to tady s položkou "Obrázky"?
U někoho se položka objevuje, byť s nulou, u někoho vůbec ne. Tak kupříkladu jen namátkou - ve dvou svých starších příspěvcích jsem objevil aspoň 8 fotek, neprohledával jsem vše. S fotografiemi je vždycky trochu víc práce, než "jen" s naklepáním pár řádků, tzn., že by vložení obrázku mohlo a mělo být hodnoceno přinejmenším stejně, jako jakýkoliv "jenom" psaný příspěvek. Tož tak...
Co na to Priby?
U někoho se položka objevuje, byť s nulou, u někoho vůbec ne. Tak kupříkladu jen namátkou - ve dvou svých starších příspěvcích jsem objevil aspoň 8 fotek, neprohledával jsem vše. S fotografiemi je vždycky trochu víc práce, než "jen" s naklepáním pár řádků, tzn., že by vložení obrázku mohlo a mělo být hodnoceno přinejmenším stejně, jako jakýkoliv "jenom" psaný příspěvek. Tož tak...
Co na to Priby?
Hvězdičky jsem původně navrhnul já, ale rád od nich ustoupím !
Je potřeba si uvědomit, že lidí kteří se aktivně rozdělují o své zkušenosti mnoho není. Tito lidé také většinou nemají čas, takže by v konečném důsledku nějakého hodnocení podle počtu příspěvků na tom byli biti...
Též se mi neobjevuje počet zaslaných obrázků.
Je potřeba si uvědomit, že lidí kteří se aktivně rozdělují o své zkušenosti mnoho není. Tito lidé také většinou nemají čas, takže by v konečném důsledku nějakého hodnocení podle počtu příspěvků na tom byli biti...
Též se mi neobjevuje počet zaslaných obrázků.
Pokud bych vybíral mezi současným slovním "rozdílením" a hvězdičkami, vybral bych hvězdičky. Je to symbol s dostačující vypovídací hodnotou v diskutovaném smyslu...
V pořádku, hvězdy tedy nebudou. Necháme to ve stavu v jakém to je teď.
Ohledně fotografií. Osobní galerie uživatelů je plugin, který umožňuje uživatelům vytvářet svá vlastní alba. Podrobný postup jak na to je zde: http://radio-forum.cz/viewtopic.php?f=1 ... erie#p1097.
Fotografie které vkládáte do fóra se tam nezobrazují, jedná se o dvě naprosto oddělené funkce.
Ohledně fotografií. Osobní galerie uživatelů je plugin, který umožňuje uživatelům vytvářet svá vlastní alba. Podrobný postup jak na to je zde: http://radio-forum.cz/viewtopic.php?f=1 ... erie#p1097.
Fotografie které vkládáte do fóra se tam nezobrazují, jedná se o dvě naprosto oddělené funkce.