Kongres a Romance - zmrtvýchvstání
Re: Kongres a Romance - zmrtvýchvstání
Tak další kus doručen známým k záchraně, tentokrát je to REL Signál , hrubá představa o stavu viz foto .
Tak to je pěkná výzva, to bude na dlouhé zimní večery jak dělané
Znacka puvodni stav, nezkouseno
14 dni zpatky jsem stejny REL dotahl ze sberu.
Taky nebyl zjevne domacim mazlickem nekde v byte.
Chystam se ho v zime snad obhlidnout a pripadne ozivit.
14 dni zpatky jsem stejny REL dotahl ze sberu.
Taky nebyl zjevne domacim mazlickem nekde v byte.
Chystam se ho v zime snad obhlidnout a pripadne ozivit.
Pokud budeš mít stejnou cívkovou soupravu jako je na fotce, je úplně mechanicky jiná než ta v dostupné dokumentaci Signál Tesla . Už jsem jeden Rel Signál dělal, označení L a C tu někde je , ale teď už vidím, že
to aktuální je z pohledu rozložení pod šasi zase jiné včetně patice na magioko, která je tady lamelová a ne na EM11. Dej si pozor na drátové kondíky v izol.trubičce v obou mf a také na C8 (cca 10 pF, není v dokumentaci),
a mezi C8 a C9 (cca 4 pF). Naměřil jsem na nich svody mezi 100k a 1 M (měřeno 500V dc), což zvláště v tom mf totálně posune pracovní bod elektronky .
Ta přeji hezkou zábavu .
to aktuální je z pohledu rozložení pod šasi zase jiné včetně patice na magioko, která je tady lamelová a ne na EM11. Dej si pozor na drátové kondíky v izol.trubičce v obou mf a také na C8 (cca 10 pF, není v dokumentaci),
a mezi C8 a C9 (cca 4 pF). Naměřil jsem na nich svody mezi 100k a 1 M (měřeno 500V dc), což zvláště v tom mf totálně posune pracovní bod elektronky .
Ta přeji hezkou zábavu .
Dekuji za prakticke poznamky.
Muzou se hodit...
Ted se vrtam pro zabavu po praci v sasi Supraphon s prenoskou PS16, ktere bylo opodal rovnez vyhozene.
Jinak kdyby nekdo mel, shanim do REL 2AD repro s vystupakem. To ceka take na zprovozneni.
Muzou se hodit...
Ted se vrtam pro zabavu po praci v sasi Supraphon s prenoskou PS16, ktere bylo opodal rovnez vyhozene.
Jinak kdyby nekdo mel, shanim do REL 2AD repro s vystupakem. To ceka take na zprovozneni.